asi už príliš neskoro (chcel som to sem napísať už keď táto diskusia vznikla, ale nakoniec som to sem nedal, neviem prečo), každopádne toto
lebo krásne úchylné, vlhké až lepkavé, správne spomalený rytmus, a proste... dokonalé presne na takú príležitosť, teda pokiaľ to ide byť striptíz v štýle "dračica"
priatelka? po priatelkach by som si striptiz ziadat nedovolil raz, ked som sa tak rozpraval s frajerkou o tom a nadhodil som, ze by to mohlo byt zaujimave, zmietla to zo stola, ze ona to nevie a odvtedy som to uz radsej ani nespominal som predsa osoba tolerantna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
hoci ani toto by nebolo tak odveci
ako Monica z Priatelov .
môže byť a čo tak?
kylie minogue - slow (ak to chces pomaly a zvodne)
neviem preco, ale napadla mi taka trosku uchylna pesnicka:
the white stripes - i dont know what to do with myself
ale striptiz je trapas
DD D
asi už príliš neskoro (chcel som to sem napísať už keď táto diskusia vznikla, ale nakoniec som to sem nedal, neviem prečo), každopádne toto
lebo krásne úchylné, vlhké až lepkavé, správne spomalený rytmus, a proste... dokonalé presne na takú príležitosť, teda pokiaľ to ide byť striptíz v štýle "dračica"
ešte si stihol, ešte sme sa k tomu nedostali dakujem za tip