Chcela by som nejaký typ na metalovú skupinu ktorá pôsobí priam prírodne = niečo folkové, keltské, také keď to budem počuť bude mi to pripomínať les, lúku, víly, faunov okolo ohňa, kľudne aj Hobbitov, nie som vyberavá Niečo na spôsob Elvenking (on the
zo zahraničných: Eluveitie, Arkona, Ensiferum, Korpiklaani, Faun (i keď to už nie je až taká tvrdá muzika )
zo slovenských: Hromovlad, Žrec, Vesna
Je ich mnoho, neviem si na všetko pospomínať a nechce sa mi listovať teraz v youtube favourites Ak tak, tak mi napíš do TS, poprezerám doma archívy mojej hudobnej knižnice a odporučím
tie skupiny poznám, vlastne som sa zle vyjadrila, to nemá byť až tak metal, proste prírodné, lesné...asi nepoznáš tie dve veci alebo si si ich nepúšťal, niečo také by som potrebovala
Hmm.. Teoreticky zo Slovenskych mozes aj Brotherhood {to je skor Slovanske s Perunom}, Galadriel a zo zahranicnych napr. Blind Guardian {oni jeden cas hrali texty na zaklade Tolkiena}
Nespecifikovala si celkom co chces pocut Lebo ak to moze byt aj hrdinskej tematiky vytrhnute z bojiska tak trebarz Manowar by tam spadal, ak o bozstve [Nordicke nie Keltske] tak:
Navyse Blind mali a maju texty inspirovane Tolkienom
špecifikovala, ešte som aj ukážky dala growling mi nevadí, milujem ho predsa, ale toto chcem na relax, chápeš, fantazirovanie, letné ležanie na deke na luke so zatvorenými očami, a ešte som aj napísala aký povit to má zanechať vo mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zo slovenských: Hromovlad, Žrec, Vesna
Je ich mnoho, neviem si na všetko pospomínať a nechce sa mi listovať teraz v youtube favourites Ak tak, tak mi napíš do TS, poprezerám doma archívy mojej hudobnej knižnice a odporučím
tie skupiny poznám, vlastne som sa zle vyjadrila, to nemá byť až tak metal, proste prírodné, lesné...asi nepoznáš tie dve veci alebo si si ich nepúšťal, niečo také by som potrebovala
Prosím, nie
nie, nie, nevjadrila si sa zle. Ja som reagoval skôr než by som dočítal Prepáč pokračujem v TS
Nespecifikovala si celkom co chces pocut Lebo ak to moze byt aj hrdinskej tematiky vytrhnute z bojiska tak trebarz Manowar by tam spadal, ak o bozstve [Nordicke nie Keltske] tak:
Navyse Blind mali a maju texty inspirovane Tolkienom
Ak nevadi Growling:
Tiez celkom fajnovka:
špecifikovala, ešte som aj ukážky dala growling mi nevadí, milujem ho predsa, ale toto chcem na relax, chápeš, fantazirovanie, letné ležanie na deke na luke so zatvorenými očami, a ešte som aj napísala aký povit to má zanechať vo mne
Ty si si asi nevypočul tie dve pesničky, že čo ja chcem chcem o vílach, faunoch, prírode, lesoch, lukach a tak dalej a také ako su tie dve pesničky
myslim ze by ti mali akurat sadnut podla toho co pises snad
A pri Nightwish si kde predstavíš víly, faunov pri ohni a les?
Toto si trafil celkom, ale nepoznáš aj s chlapským spevom?
Nie su tam folkove nastroje ale pre mna je to forestoidne es fak