Vadí mi to!...ale ja počúvam rádio Slovensko, kde sa to dá počúvať, a púšťajú aj dosť slovenskej hudby. V sobotu dokonca pustili môj momentálny obľúbený song Muse - Survival, čo je na slovenské rádio zázrak veľký,. ♥
Keď som bola na brigádach, kde bežalo rádio celý deň, tak ma až rozhorčovalo, ako môže ísť jedna pieseň viackrát za deň, ako keby hudba nebola niečo, z čoho sa dá vyberať od nevidím do nevidím... našťastie sa ma to už netýka. prípadne, keby chcem, pustím si vivu, s tou mám vcelku dobré skúsenosti (aj keď možno ju len nepočúvam natoľko, aby som vedela, že aj tam to tak funguje... ale minimálne mi nepríde nepočúvateľná)
mne vadi to opakovanie .... na svete je miliardy pesniciek skvelych a oni pustaju dokola maximalne 20 pesniciek a to mi lezie na nervy .. preto radio nepocuvam .. maximalne pri posilke ale radsrj si pustim moju hudbu
rádio počúvam len v aute a to Europa2 , a jediná vec ktorá mi vadí je že občas púšťajú tie slovenské sr*čky nie že by tie zahraničné neboli tiež, ale aspoň to tak nederie uši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja si tiez radsej pustim nieco na youtube co sa mi paci
Inak nepočúvam, dakedy to bolo rádio hej a rádio slovensko.