@mielikki predtstaviť si ťa ako trsáš na asereje je .....
6-8 rokov ......Lucie, Olympic, Lunetic, Andrea Bocelli, Iné Kafe, Horkýže Slíže, ......
9-11.......... O-Zone, Britney Spears a Shakira....
12-15 Vangelis, klasika, ... samé sioundtracky a skladby
16-.......... Immortal, Nightwish, Iron Maiden, Carcass, Megadeth, AE, Mayhem, Black Sabbath, Cannibal Corps, Theatres des Vampires, Hypocrisy, Stratovarius, Deep Purple, Led Zeppelin, Within Temptation, Marilyn Manson, Apocalyptica, Evanescence, HIM, Scorpions, GN´R, Pink Floyd, Cranberries, Dream Theater, Epica,... a ešte aj tie skladby a soundtarcky a vangelis vo mne ostali zakorenené
tak vyrastal som na horkize slize,potom ma kus chytil tokio hotel xD..neskrosie ale uz som sa zacal priblizovat dnesnemu stylu..potom som zacal linkin park,dragonforce..a tak to dalej slo
hm, vraj som ako dieťa metala hlavou na AC/DC, čo je dosť možné.
prvú kapelu, čo si pamätám, že som fakt počúvala, boli The Prodigy, tá sa so mnou ťahá od štyroch rokov. a nikdy nebola pauza, že by som ich nemala rada.
viem, že som mala v detstve nejaké obdobie Van Halen a Queen, ale to si veľmi nepamätám.
v podstate som od detstva bola vedená k The Prodigy, rave a jungle, časom sa tam pridali Chaozz a PSH a celkovo som mala rada veci 90. rokov ako Blur, Oasis, Babylon Zoo, MC Hammer, Vanilla Ice atď... a stále som vnímala The Cure, pokiaľ si pamätám, lebo práve kvôli Lullaby mám arachnofóbiu.
a keď som bola tak 12ročná, tak to začalo, že The Cure úplne najviac,Placebo, časom sa pridali Radiohead, potom som mala temné obdobie v podobe Blue (a stále sa to u mňa točilo okolo prodigy, jungle a časom aj dnb)
no a v tých 15-16, sa to spustilo ako takmer u každého, že grunge, metal atď.. s tým metalom to našťastie netrvalo dlho, len asi rok brutal death metalových koncertov, inak by som sa za seba hanbila teraz
hmm, keď som bola najmenšia, fičala som na Danovi Junasovi, Peťovi Nagyovi, Miške Paštékovej a mamina ma učila udovky, keď som bola doma. Keď som bola u krstných, počúvali sme Backstreet boys, Aarona Cartera, Hanson a Spice girls. A keď som bola u tety, učili ma na Slobodku, to jej syn, a jej dcéra na Sade a Erica Claptona. A keď som bola s tatinom na cestách, stále dookola točil pásku led zeppelinov a veľmi nepochopiteľne ju striedal s dušanom grúňom
hudba nášho mládí,no keďže ešte stále som mladá.... no ale tak jak myslíš akože čo som počúvala keď som bola malá,tak to si nepamätám ,ale no tak počúvala som také že ine kafe a hotkýže slíže a to stále počúvam a no ja už neviem čo som také počúvala
no u mna to zacalo Martinom Madejom, potom samozrejme, ze som miloval repete... a potom asi Elan (do teraz), Tatu , neskor POZOR! Cradle of filth, potom Nightwish, ktory rad pocuvam do teraz, a cez kamosov som sa dostal aj ku hard rocku ako AC/DC, Guns, Van Halen... A aj No Name som pred par rokmi aktivnejsie pocuval...
práve som si spomenul že som si ako malý púšťal kazety s Nogom a Skrúcaným, ktoré mi kupovala matka potom som dlhú dobu fičal na rádiových hitoch, ktoré keď dnes počujem sa mi žalúdok prevracia
samozrejme ako každého chlapca v tej dobe pohltilo Iné Kafé a Horkýže Slíže a práve ono druhé menované ma do značnej miery drží dodnes taktiež ma úplne pochytila energická pochodová hudba od Rammstein, ktorý sú u mňa jednoznačne no. 1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
6-8 rokov ......Lucie, Olympic, Lunetic, Andrea Bocelli, Iné Kafe, Horkýže Slíže, ......
9-11.......... O-Zone, Britney Spears a Shakira....
12-15 Vangelis, klasika, ... samé sioundtracky a skladby
16-.......... Immortal, Nightwish, Iron Maiden, Carcass, Megadeth, AE, Mayhem, Black Sabbath, Cannibal Corps, Theatres des Vampires, Hypocrisy, Stratovarius, Deep Purple, Led Zeppelin, Within Temptation, Marilyn Manson, Apocalyptica, Evanescence, HIM, Scorpions, GN´R, Pink Floyd, Cranberries, Dream Theater, Epica,... a ešte aj tie skladby a soundtarcky a vangelis vo mne ostali zakorenené
neskor: iron, nirvana, metallica, amon amarth, avantasia a vselico ine
teraz: the cure, queen of the stone age, temple of the dog, subways... ale stale sa to tak nejak kombinuje, ze pocuvam vsetko
A jasné, Do it! to som mala asi 4-5 rokov a v telke bežal k tomu klip s takými panáčikmi od Človeče
to si piš, toho keď som videl v TV, tak pre mňa v tom momente iné neexistovalo
no - 7 rokov som mal?
prvú kapelu, čo si pamätám, že som fakt počúvala, boli The Prodigy, tá sa so mnou ťahá od štyroch rokov. a nikdy nebola pauza, že by som ich nemala rada.
viem, že som mala v detstve nejaké obdobie Van Halen a Queen, ale to si veľmi nepamätám.
v podstate som od detstva bola vedená k The Prodigy, rave a jungle, časom sa tam pridali Chaozz a PSH a celkovo som mala rada veci 90. rokov ako Blur, Oasis, Babylon Zoo, MC Hammer, Vanilla Ice atď... a stále som vnímala The Cure, pokiaľ si pamätám, lebo práve kvôli Lullaby mám arachnofóbiu.
a keď som bola tak 12ročná, tak to začalo, že The Cure úplne najviac,Placebo, časom sa pridali Radiohead, potom som mala temné obdobie v podobe Blue (a stále sa to u mňa točilo okolo prodigy, jungle a časom aj dnb)
no a v tých 15-16, sa to spustilo ako takmer u každého, že grunge, metal atď.. s tým metalom to našťastie netrvalo dlho, len asi rok brutal death metalových koncertov, inak by som sa za seba hanbila teraz
a teraz je toho veľa.
a od 15 pocúvam nirvanu,the offspring,oasis,radiohead-proste rock, punk a ska
samozrejme ako každého chlapca v tej dobe pohltilo Iné Kafé a Horkýže Slíže a práve ono druhé menované ma do značnej miery drží dodnes taktiež ma úplne pochytila energická pochodová hudba od Rammstein, ktorý sú u mňa jednoznačne no. 1
od 10 do cca 12 Tatu, Britney Spears a Westlife