Ahojte ..prosim Vas ta pesnicka z reklamy na positovnu Union..kde davaju zabery na tie zeny s tou rakovinou prsnika..viete mi poradit niekto prosim.?je to taka pomala pesnicka,spieva ju baba,a mne sa zda ze on je znama ta pesnicka a spieva sa tam asi nieco o sweet love ale tamje to vystrihnuta..mozno sa mylim ale pls pomoze mi niekto ?kujem
caute uz ste prisli na to ako sa vola ta pesnicka na fabiu?viem len ze to spievaju Julian a Annika,je to tam aj napisane ale neviem ju najst nikde vo forme wma..
Ahojte, tak opat by som potreboval vediet, ako sa vola jedna pesnicka, na musicboxe bezi taka reklama na nejaku webovu stranku, a bezia tam ukazky z filmou a popri tom hra supeer pesnicka... ak, tak spideer@pobox.sk
na prime chodi reklama na t-mobile s timi babami ze "za ako dlho toto breberies s kamaratkou..." ta je genialna ...ak ju ktokolvek ma pls mi ju poslite
nema nekdo reklamu , ktera bezela na "Jeden Svet 2007" v CT? Hlavne se mi jedna o tu hudbu, kdo to byl...Ted je stejna hudba na reklame na film na Prime. Nepamatuju si na kterej
Ta pesnicka na FIAT Brava , ak je to ta reklama co myslim, vola sa Meravigliosa Creatura a spieva ju Giovanna Nannini(neviem ci to je spravne napisane ale mam ju
No, uz som nasla, vola sa to Royksopp - What Else Is There......fajny song..A inak este sa mi hrozne paci pesnicka z reklamy na huga bossa, ale zatial som nenasla....ak dakdo najde, hodte to sem! diky...
Prosiiiiiiiim, ako sa vola pesnicka z reklamy na t-mobile Web ´n´ walk, "Surfuj a mailuj donekonecna", kde za 1Sk ponukaju nokiu 5310 XpressMusic??? PROSIM, POMOZTE!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
» www.skoda-auto.com/cze/model/newfa...
ak viete, tak potom na spideer@pobox.sk
Kujem pekne
dakujem dakujem