Ja mám najradšej rock..a prečo? Pretože žiadna iná hudba nenahradí zvuk a jedinečnosť gitary. Milujem to proste Každopádne počúvam aj tanečnú hudbu..a to čo púšťajú v rádiách, ale nejako extra to nemusím. Posledné roky je všetko na jedno kopyto..
(tento bootleg počujem 1. x milujem keď sa mi takato haluz stane (to je tak, keď človek nahra milion kaziet špecialnych kt. nie su v oficialnej discografií...väčšinou remixy etc.)
Pocuvam vcelku siroke spektrum, od klasiky, cez rap, az po niektore Dubstep kusky, po klasicky rock, blues, jazz, folk, metal, hard rock a vzdy najdem nieco nove co ma nadchne.
Niekedy som sa to pýtala ľudí, a čudovala som sa, prečo odpovedajú "všetko čo sa mi páči", spýtala som sa ich na štýl hudby, oni nevedeli odpovedať... teraz som na tom rovnako, počúvam Rock, Indie Rock, House, Trance, Dubstep, Pop, niekedy Punk, Country a niekedy aj Klasiku (Mozart atď..) ... našla som zmysel vo všetkých štýloch.. Reggae síce nie pravidelne, ale keď to niekto počúva, rada sa pridám...
Uznám, keď niekto povie, že Klasika je blbá, stará, a pre dôchodcov... ale ja tam vidím veľa harmónie..
Uznám, keď niekto povie, že Rock je trieskanie do bicích a hlúpe výkriky, ale ja tam vidím hodenie všetkých problémov za hlavu..
Uznám, keď niekto povie, že House sú len dookola sa opakujúce tóny, ale ja tam vidím úžasný rytmus, ktorému moje telo neodolá a pridá sa..
Uznám, keď niekto povie, že Country je vidiecka hudba, ale ja tam vidím nekonečný optimizmus a vždy ma rozosmeje..
↑ Moje názory na niektoré ROZDIELNE štýly, asi sa pýtate, kde som vynechala Hip Hop alebo Rap... dôvod je ten, že v tých štýloch nikdy nestíham slová piesne a preto si nemôžem ani sánku otvoriť.. Ok, v Dubstepe a Techne toho veľa nieje, ale tam je ten hlavný rytmus.. (niežeby v R&B nebol, to je.. )
nech si každí hovorí čo chce, ale počúvam hiphop, páči sa mi sk. hudba, hlavne LEvo, pretože má úprimné texty, nerobí zo seba namysleného pánka a proste celkovo sa mi páči rap :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
lebo je to teleport
ale najsamviac
lebo
to dievca v tvojom fotoalbume je tvoja frajerka? preco ona? -.-
Prečo ? lebo prvé čo vnímam pri pesničke je text.
a rockeri sú sexi
neviem, jednoducho to mojmu uchu lahodi, pacia sa mi texty toho co pocuvam a celkova kompozicia
Uznám, keď niekto povie, že Klasika je blbá, stará, a pre dôchodcov... ale ja tam vidím veľa harmónie..
Uznám, keď niekto povie, že Rock je trieskanie do bicích a hlúpe výkriky, ale ja tam vidím hodenie všetkých problémov za hlavu..
Uznám, keď niekto povie, že House sú len dookola sa opakujúce tóny, ale ja tam vidím úžasný rytmus, ktorému moje telo neodolá a pridá sa..
Uznám, keď niekto povie, že Country je vidiecka hudba, ale ja tam vidím nekonečný optimizmus a vždy ma rozosmeje..
↑ Moje názory na niektoré ROZDIELNE štýly, asi sa pýtate, kde som vynechala Hip Hop alebo Rap... dôvod je ten, že v tých štýloch nikdy nestíham slová piesne a preto si nemôžem ani sánku otvoriť.. Ok, v Dubstepe a Techne toho veľa nieje, ale tam je ten hlavný rytmus.. (niežeby v R&B nebol, to je.. )
DLHÝ TEXT, ALE STOJÍ ZA PREČÍTANIE....
a preco? leb mojim sluchovym liniam sa to paci a vacsinou pocuvam hudby stylu www.youtube.com/watch?v=PIRyusEgbg8
www.youtube.com/watch?v=vF3DQ8oiFZM
a take podobne alebo co idu v radiu Rihanna atd.
keď už som teda doplnila tú knižnicu, nech to má konečne opodstatnenie
+ klasiku, operu
...prečo ? Lebo sa mi to páči. Načo by som počúvala hudbu, ktorá sa mi nepáči ?