hudba pre mna znamena velmi velmi velmi velmi vela lebo je tu vzdy pre mna hudba mi vzdy pomoze zvladnut tazke situacie a ako sa citim ? podla toho co pocuvam
ako ti má hudba pomôcť, vyrieši za teba problémy a tak? nijako. jednoducho ju počúvam vo voľnom čase, zrelaxujem, meditujem, nenudím sa pri počúvaní a to je asi tak všetko čo ti môže počúvanie hudby ponúknuť
samozrejme sú skupiny a pesničky, pri ktorých mám katarziu a zlepšia, alebo čiastočne podnietia moju náladu, ale aj tak hudba a iné umenie, nie je k životu nevyhnutné, ale to ani korenie a soľ
@poke Myslím si , že hudba dokáže vyriešiť problémy , ale tie problémy , by sa museli týkať psychickej stránky
človeka . Pre mňa je to taký útek od reality . ignorovanie celého sveta , a to je niekedy to , čo človek naozaj potrebuje .
hudbu považujem za svoju slobodu a znamená pre mňa veľmi veľa vďaka nej som začala spoznávať nových ľudí... pri obľúbenej kapele mám pocit že som šťastná aj keď piesne sú smutné a akoby sa mi pri nej 2x rýchlejšie rozbúchalo srdce
@kiklop999 psychické problémy, úhm tak pochybujem že niekoho vylieči z depresie, alebo iných psychických chorôb, ako som vyššie písal, jasne môže ti zlepšiť náladu, ale tým, že v tebe otvorí kohútik s chemikáliami, ešte neznamená, že tie problémy aj reálne vyrieši
dá ti tzv. ružové okuliare
keď som mal asi tak 10 rokov, nepočúval som nič, žiadnu hudbu a nič, pričom pred tým hej a predstav si, nič to neovplyvnilo, potom som len zistil, že hudba odľahčí atmosféru tak som ju neskôr začal aj zhromažďovať
Milujem hudbu a pri určitých pesničkách furt rozmýšľam, niekedy sa dokonca aj rozplačem... ďalej, niektoré pesničky sa mi tak páčia, že ich počúvam furt dokola a mám chuť ich spievať (ale to radšej nerobím). Keď mám chvíle, že som smutná a chce sa mi plakať, púšťam si smutné pesničky - potom samozrejme plačem viac.. ale milujem to Hudba pre mňa znamená veľa a neviem si bez nej predstaviť život
ked pocuvam moje oblubene pesnicky, mam z toho dobry pocit, nebudem to rozpisovat.
pocuvanie hudby mi nikdy nepomohlo zvladnut tazku situaciu. neviem si predstavit, ako by to dokazala...
hudba pre mna znamena potesenie a zvyk.
@poke
no to som tym chcel povedat ze nato aby si existoval ti stacia tieto tri veci...ale aby si mohol v pohode existovat ako sam hovoris ti treba veci viacej...pre niekoho je hudba zrovna tak dolezita ako pre niekoho viera v boha atd...jasne neumrel by si ak by neexistovala ale pre niekoho by zivot bez nej nebol zivotom
veeeeľmi veľa pre mňa znamená...najlepší liek na zlú náladu, alebo ak som šťastná, tak ma robí ešte šťastnejšou.. ja som schopná počúvať hudbu skoro v každej situácii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
na každú pesničku iná spomienka
ako ti má hudba pomôcť, vyrieši za teba problémy a tak? nijako. jednoducho ju počúvam vo voľnom čase, zrelaxujem, meditujem, nenudím sa pri počúvaní a to je asi tak všetko čo ti môže počúvanie hudby ponúknuť
90% dnešnej mládeže zázračne prestane existovať
človeka . Pre mňa je to taký útek od reality . ignorovanie celého sveta , a to je niekedy to , čo človek naozaj potrebuje .
dá ti tzv. ružové okuliare
keď som mal asi tak 10 rokov, nepočúval som nič, žiadnu hudbu a nič, pričom pred tým hej a predstav si, nič to neovplyvnilo, potom som len zistil, že hudba odľahčí atmosféru tak som ju neskôr začal aj zhromažďovať
pocuvanie hudby mi nikdy nepomohlo zvladnut tazku situaciu. neviem si predstavit, ako by to dokazala...
hudba pre mna znamena potesenie a zvyk.
nevyhnutne k zivotu nie je nic okrem rohliku denne a 2l vody
zil by si ? zil...otroci tak fungovali desatrocia...este som zabudol na kyslik
bez vody tiež vydržím nejaký čas, ale to neznamená, že bez nej môžem aj v pohode existovať
celkovo veľa vecí je k životu potrebných, ale hudba ani nie
aj ke´d psychická hygiena mnohokrát pomôže
@11 O___o
@16 xDDD
no to som tym chcel povedat ze nato aby si existoval ti stacia tieto tri veci...ale aby si mohol v pohode existovat ako sam hovoris ti treba veci viacej...pre niekoho je hudba zrovna tak dolezita ako pre niekoho viera v boha atd...jasne neumrel by si ak by neexistovala ale pre niekoho by zivot bez nej nebol zivotom