Mňa dosť serú "speváčky" ako je Cyrus alebo Bieber.. Taká Cyrus - otŕča sa skoro nahá, obchytkáva sa na koncertoch a podobne.. A ona je vzor pre deti ktoré ju počúvajú... Nech sa potom nikto nečuduje čo z deciek vyrastá..
Okaaa ruším si na tento účel svoje papuľové embargo čo sa hudby týka, keďže ono aj tak ide v konečnom dôsledku o vkus a nerád sa o tom bavím nejak verejne, keďže každý sme iný.
Po prvé, nech sa pretŕča, ako keby ide len o to, že Cyrus sa pretŕča a Bieber je feťák, nepočúvam polku toho čo počúvam, ide o to ako sa prezentujú ľuďom a čo robia zo sračiek, ktoré vyprodukujú, nehovoriac o tom, že oni sami sú produktom. Ďalej proste to ako sa im už ani klip od klipu nelíši a čo za ďalšiu generáciu spevákov vyťahujú tieto ich sračky na povrch.
Úroveň proste v piči, keď niekto z nich natočí akože niečo umelecké, nejde to pochopiť bez toho aby ti nepovedal, že čo to akože tak strašne umelecky stvárňuje a nehovorím o tých grcoch v textoch , ktoré sa im proste ani nedajú uveriť pretože sa o nich ani neobtreli a napísal im ich textár niekde v pivnici za tri doláče a kafé.
Ja mám dnešnú hudbu náhodou veľmi rád.
A dokonca aj medzi slovákmi sa našiel chalan, konkrétne Driftmoon, ktorý je čím ďalej úspešnejší (práve podpisal zmluvu s Armadou) a to, čo sa releaslo v pondelok štvrtého ma úplne dostalo
Ja myslím že tu nejde len o hudbu ( ktorú aj tak neprodukujú ) podľa mňa je to akýsi spôsob ovládanie ľudí lebo deti si ani neuvedomujú čo počúvajú Takže počúvaj to čo ti nemení myslenie negatívne
to nemyslis vazne, ked si ty vyrastala, tak akoze boli lepsi spevaci? neotrcali sa, neboli rovnako perverzni? to je sou, vzdy boli hovadne vzory pre decka, neda sa to vymazat zo sveta a je to stale rovnake. starnuca generacia nadava, lebo by to chceli prezit zas a mladi sa tesia tak nadavaju na starych ze im to kazia. asi smutis za tym odbdobim, ked moralizujes.
Kazdy si moze pocuvat co chce, tak ako sa najdu schopni umelci aj dnes tak povacsine ich netreba hladat v tvrdom mainstreame kde ide o vsetko okolo toho aj koncerty atd.
ja neznasam stokarsky Hip-Hop/rap vlastne takmer vsetko rapove so Slovenska pretoze to ani nie je rap ale pičovinky a vacsinou stupidne basnicky do beatu... dnes uz moze byt kazdy raper hoper staci ked si napise text, stiahne s netu beat, rytmicky ho za rapuje, nahodi drsni face a Hip Hop handry a uz je s neho raper ani nevedia co je to Hip-Hop nech idu do Ameriky do gheta pred 20 rokmi a zistia co je to pravy rap.
ani moc dupstep, skrilex, DnB nemusim...
a Biebera, Cyrus a celkovo Pop nepocuvam. ale nechapem preco tak toho Biebera nemaju ludia, a to som si vsimol ze ho neznasaju len chalani/muži mozno o nom neviem tolko co ostatny ale myslim si ze je v tom zavist je bohaty, slavny a chce ho kazda baba. hm a ked si Justin Bieber zahuli travu uz je s neho fetak a velky hulici ako Bob Marley, Majk Spirit, Cypress Hill atd ty su uz zas frajeri
Počúvam aj Miley Cyrus, pre hudbu. Nezaujíma ma, čo inak robí a ako sa správa. Keby sa tak správal nejaký vynálezca mobilu, nechceli by ste ho preto používať? Môže si robiť, čo chce ak produkt odovzdala.
Ja počúvam najmä hudbu od 30.- 90. rokov a práve preto si myslím že je nezmysel nejako si idealizovať spevákov z minulosti.
Napríklad taký FrankSinatra bol napojený na mafiu a večne naliaty v liehu, Freddie Mercury drogoval ostošesť a bol závislý od sexu nehovoriac o celých 60. rokoch keď húlili a slopali asi všetci slávnejší hudobníci.
Takže si nemyslím že dnešné hudobné hviezdy by boli na tom morálne horšie...
až na pár výnimiek dnešnú hudbu nepočúvam...chvalabohu že existujú skvelé staré kapely ako Aerosmith, Scorpions a ďalšie kedysi to malo úroveň dnes už môže byť hviezdou hocikto :/
Dnešná hudba je totálne oničom, 3 minútové pesničky, s jednoduchým riffom, ktorý sa opakuje každých 5-10 sekúnd. Už ani ten rock-metal nieje čo býval, kreativitu vytláča rýchlešie tempo a vačšia hlasitosť.
Ako mne sa pár súčastných kapiel, spevákov páči, ale tiež som skôr na tie staršie veci /napríklad taký Ed Sheeran, Passenger, the Tallest man on earth, Thousand foot krutch, Arctic Monkeys..../
@selfdestruction ak ozaj patria tým najpopulárnejším, potom majú celkom nesprávny vplyv na mnoho mladých, deti...
A druhá vec, že akosi pomaly vymizli pesničky pre deti... mám pocit, že preto sú niektoré deti stále smutné, nevedia sa radovať z maličkostí, z vecí ktoré by im mohli byť blízke... :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Po prvé, nech sa pretŕča, ako keby ide len o to, že Cyrus sa pretŕča a Bieber je feťák, nepočúvam polku toho čo počúvam, ide o to ako sa prezentujú ľuďom a čo robia zo sračiek, ktoré vyprodukujú, nehovoriac o tom, že oni sami sú produktom. Ďalej proste to ako sa im už ani klip od klipu nelíši a čo za ďalšiu generáciu spevákov vyťahujú tieto ich sračky na povrch.
Úroveň proste v piči, keď niekto z nich natočí akože niečo umelecké, nejde to pochopiť bez toho aby ti nepovedal, že čo to akože tak strašne umelecky stvárňuje a nehovorím o tých grcoch v textoch , ktoré sa im proste ani nedajú uveriť pretože sa o nich ani neobtreli a napísal im ich textár niekde v pivnici za tri doláče a kafé.
A dokonca aj medzi slovákmi sa našiel chalan, konkrétne Driftmoon, ktorý je čím ďalej úspešnejší (práve podpisal zmluvu s Armadou) a to, čo sa releaslo v pondelok štvrtého ma úplne dostalo
ked uz je ta rec o biebroch a cyprusoch
AKA Prog is Love, Prog is Life.
ani moc dupstep, skrilex, DnB nemusim...
a Biebera, Cyrus a celkovo Pop nepocuvam. ale nechapem preco tak toho Biebera nemaju ludia, a to som si vsimol ze ho neznasaju len chalani/muži mozno o nom neviem tolko co ostatny ale myslim si ze je v tom zavist je bohaty, slavny a chce ho kazda baba. hm a ked si Justin Bieber zahuli travu uz je s neho fetak a velky hulici ako Bob Marley, Majk Spirit, Cypress Hill atd ty su uz zas frajeri
Napríklad taký FrankSinatra bol napojený na mafiu a večne naliaty v liehu, Freddie Mercury drogoval ostošesť a bol závislý od sexu nehovoriac o celých 60. rokoch keď húlili a slopali asi všetci slávnejší hudobníci.
Takže si nemyslím že dnešné hudobné hviezdy by boli na tom morálne horšie...
ale keď si chcem hudbu "prežiť" tak určite Chopina
A druhá vec, že akosi pomaly vymizli pesničky pre deti... mám pocit, že preto sú niektoré deti stále smutné, nevedia sa radovať z maličkostí, z vecí ktoré by im mohli byť blízke... :letim:
ja takisto