ja som všehochuť, čo sa týka kvalitnej hudby... od The Beatles cez The Who, The Doors, Pink Floyd, Led Zeppelin, Guns N Roses a Iron Maiden, k Metallice, Dream Theatru, The Prodigy, Pendulum, Wolfmother, Artic Monkeys a Kings of Leon...
nechapem ucel tejto ankety, ktora sa kolise na hranici medzi debilnostou a jebnutostou.....vacsina ludi (a mozno aj vsetci) napisu ze nikoho kvoli tomu neodsudzuju, ze nemaju preco.....par ludi (a mozno aj nikto) napise, ze odsudzuju to a to lebo je to podla nich blbost........ti ludia z prvej skupiny ich automaticky nejak pekne nazvu a zrazu je z toho hadka na 200 komentov....nic ine z tohto nemoze vyjst
@9 Buď to alebo skôr všetci napíšu, že nikoho na základe hudby neodsudzujú, kdeže, no sir, ale pre takéto tvrdenie tu na Birdzi bolo až podozrivo veľa hádok ohľadom hudby, takže... niekto klame? Ale kdeže!
@hnisavica k tvojmu komentu poprosim vysvetlenie lebo asi som debil a nechapem jak to myslis...najlepsie bude v posunkovej reci alebo s obrazkovym navodom =D
@etelnair V podstate som s tebou súhlasil a dodal, že teraz sa možno budú ľudia tváriť, že nikoho na základe hudobného vkusu neodsudzuijú, pritom to vo veľa témach len za čas mojej krátkej existencie na Birdzi bol bežný vyvolávač flameov.
nech tu napíše hoci kto hoci čo,budu to len kraviny pretože vždy sa pozre metlák na hopera škaredo a hoper na metláka tiež, toto nebude mat konca nikdy(ach)
ale tak aj tak mne je to tiež jedno,a to že niekto povie na niečo že nieje hudba,tak to je tak že
napríklad hiphop to je hudba ano ale nie naša a česká hiphopová scéna lebo to sa nedá nazvat hip hop,rap..to je uplný odpad,napríklad s eminemom a 2pac sa to ani porovnat nedá
Nesidil som nesudim a ani sudit nebudem a tak isto nemal som nemám a ani dovod taký ani nebudem mat pretože je každehovec kto čo počuva ja počuvam proste všetko čos a mi páči ale najviac jednoznacne PoP,Rock to ze niekto počuva PuNk alebo dnb alebo 50te roky musím rešpektovat ! nielen ja ! takže nikoho netreba sudit podla hudby
Odsudzujem ľudí podľa správania nie podľa hudby.... Ak sa správa normálne dokážem sa s ním baviť či už je to hoper, emák či metlák... Napríklad so spolužiakom hoperom sa bavím v pohode ako s každým iným... aj keď sa už strhla hádka že čo je považované za hudbu a čo nie =D Ale nakoniec sme sa v podstate aj zhodli na jednej veci =D
Teda tú druhú vetu som myslela tak že :"Ak sa správa normálne dokážem sa s ním baviť nech počúva akúkoľvek hudbu, ale ak je to kokot tak sa s ním nebavím či je to hoper, emák alebo metlák."
neodsudzujem..len proste neriesim..lebo skusenosti ma naucili ze napriklad s totalne zazratymi hip hopermi (typu vsetko na sebe o 2 cisla vacsie) alebo s punkacmi (typu cim viac spini zo zeme na sebe a viac promile) si jednoducho nemam ale absolutne co povedat
oblečenie a hudba nemaju nič spoločne s charakterom človeka ,neriešim to, mam kamaradov aj punx aj hip hoperov aj metlakov aj drum n bass aj takych ktori sa o hudbu vobec nezaujimaju ,je to jedno, iba magor môže pozerať na človeka ako celok z jedneho uhlu pohladu že čo počuva, jednoducho egosticky chrapun môže byť hocikto..ako na farbe pleti nezaleži nezaleži na vkuse hudby, svet je pestry prečo by mal byť každy rovnaky?
neriešim, kto je čo, aj keď také škatuľkovanie veľmi nemusím... ale napríklad spolužiačka metláčka mi rozprávala, že v bežnej komunikácii je u nej všetko v poriadku, čo sa týka hudby, ale keď si už s niekým píše, kto nespadá do jej žánru, tak si v podstate nemajú čo povedať...
mna ano ... dokonca moji surodenci ... zato ze som sa tak "rychlo" zmenila ... a ja rada pocuvam stare pesnicky niektore su dokonca aj krajsie ako tieto novsie
keď niekto je proti tomu, čo počúvam a ešte dokonca to nemá problém dokolečka opakovať, tak to znamená, že je zároveň aj proti mne... a tým pádom začínam byť aj ja proti dotyčnému alebo dotyčnej...len toľko k tomu...ale inak by tu malo platiť také príslovie... ži a nechaj žiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
neodsudzujem ludi na zaklade pocuvanej hudby, iba hip-hoperov, lebo hip-hop nie je hudba a oni este navyse nosia prilis velke ciapky
ale tak aj tak mne je to tiež jedno,a to že niekto povie na niečo že nieje hudba,tak to je tak že
napríklad hiphop to je hudba ano ale nie naša a česká hiphopová scéna lebo to sa nedá nazvat hip hop,rap..to je uplný odpad,napríklad s eminemom a 2pac sa to ani porovnat nedá
odsudzujem hiphoperov, pretože väčšina mi nadáva do metalu.. a u viacerých som si všimla IQ húpacieho koníka....
ale smejem sa na inteligentoch čo hrdo šíria výroky typu "hip-hop" nie je hudba a pod.