inak v poslednom case ludia zacali robit celkom dobru hudbu co sa tyka hip-hopu no teda nie vsetko ale ako tak pocuvam tie nove veci tak radost to pustat
vzdy sa mi priecilo oznacovat hip hop pojmom hudba, no uznavam, ze ked porovnam undergroundove veci spred 4-6 rokov a to, co si dnes spratkovia prehravaju na telefonoch v parku, rozhodne tu zmena je
Angel love: sak to plati aj naopak... ludia su uz taki a je jedno co pocuvaju.
Hej zmenilo sa toho dost, ci k lepsiemu zalezi od uhla pohladu. Podla mna skor k lepsiemu i ked s rozsirenim hh do povedomia sa tu objavili aj negativa
Ja som HIP-HOP nikdy neoznacovala ako hudbu podla mna je to trapne recitovanie kde kazde druhe slovo je nadavka... ale tak punk-rock, punk, EMO a rock to je hudba ktora si zasluzi poctu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a chcem poprosiť niektorých jedincov počúvajúcich hh, nech sa nevysmievajú tým, čo počúvajú iné štýly
ďakujeeem
Hej zmenilo sa toho dost, ci k lepsiemu zalezi od uhla pohladu. Podla mna skor k lepsiemu i ked s rozsirenim hh do povedomia sa tu objavili aj negativa
Ja neodsudzujem žiadny štýl a je smutné keď niekto áno.
jo aa Muchacha, mas pravdu z tou hudbou...