okrem tých málo prípadov, keď nemám internet a tak si pustím niečo čo mám v počítači z dávnych dôb počúvam pri počítači hudbu takmer výhradne z youtubu...teda, občas ešte z bandzone alebo tak, keď si chcem napočúvať nejakú menšiu skupinu
kopu hudby mám v počítači (aj kúpenú dokonca! , ale keď som v časti izby, kde chytám wifi, tak si väčšinou púšťam youtube alebo playlisty z 8tracks (tralala)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
okrem tých málo prípadov, keď nemám internet a tak si pustím niečo čo mám v počítači z dávnych dôb počúvam pri počítači hudbu takmer výhradne z youtubu...teda, občas ešte z bandzone alebo tak, keď si chcem napočúvať nejakú menšiu skupinu
niečo také ako youtube skoro ani neviem, že existuje...
väčšinou to, čo mám uložené počúvam a myslím že celý tento obsah je nelegálne stiahnutý
(inak ma aj mrzí, že to tak je a raz, keď budem mať na to peniaze, tak to samozrejme napravím a čo to aj pokupujem)
yes, sure