dobry den,cawte, uz hram dlho na gitare a som uz taky skusenejsi hrac trosku ale chyba mi teoria takze prosimvas nepoznate niekto niaku stranku kde sa viem naucit teoriu hudby ako su napr. noty,stupnice,akordy ? dakujem
kup si daku knihu, sleduj hudobne fora, tam sa taketo veci rozoberaju konkretne s ludmi, co to vedia a skus googlit.... na googli je vsetko, raz som narazila na stranku kde bolo vsetko podstatne velmi pekne napisane, ale to treba sadnut a hladat.....
mno tak to potom tazko hovorime o tvojej skusenosti.. ked ti niekto povie, ze vypal arpeggio v E dur a prejdi do G duru tak asi len pulis oci..
na toto su najlepsie knizky do ruky ( fyzicke ).. o online nejakych vyukach neviem.. ale najst sa urcite daju, tiez som sa ucil niektore veci z netu, aj ked ja som mal 8rokov zakladov normalnych..
zaklad je vediet vsetky prazce, vsetky struny o aky ton ide.. z toho zlepis stupnice, zistis ktore maju # ktore b-cka, ktore su dur a mol to by si snad mohol vediet aj bez toho uz.. potom budes pozerat nielen klasicke stupnice, ale taktiez pentatonicke, ionske, chromaticke a rozne obmeny, staci hladat na nete
mne dal kamarát jednu anglickú knižku v pdfku, kde je všetko toto napísané a vysvetlené tak, že to chápem aj ja ale nemám to teraz pri sebe, keď nezabudnem, pozriem ti doma, ako sa to volá, niekde na nete to bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hmm hrajes iba podla tabov, vsak
tak ti odporucam:
» itunes.apple.com/us/app/gibson-l...
Netusim, ci vobec take nieco po slovensky na nete je...
Sa pridavam k @flussica hudobka by ti len pomohla
mimochodom ten nadpis ma dostal (ach).
na toto su najlepsie knizky do ruky ( fyzicke ).. o online nejakych vyukach neviem.. ale najst sa urcite daju, tiez som sa ucil niektore veci z netu, aj ked ja som mal 8rokov zakladov normalnych..
zaklad je vediet vsetky prazce, vsetky struny o aky ton ide.. z toho zlepis stupnice, zistis ktore maju # ktore b-cka, ktore su dur a mol to by si snad mohol vediet aj bez toho uz.. potom budes pozerat nielen klasicke stupnice, ale taktiez pentatonicke, ionske, chromaticke a rozne obmeny, staci hladat na nete
» www.worthphones.eu/vmatus/Doprovod...
( » www.worthphones.eu/vmatus/index.ht... )