Záleží aj na tom, kde to štúdio bude. Ja ako oravak tu na orave žiadne štúdio (aspoň myslím) nemám. Najbližšiee štúdio vyššej kvality je 50 km cesty a keby si ho založil tam, kde bývam ja, tak by si sa uživil (za predpokladu, že by to bolo štúdio na úrovni a vyznal by si sa do toho). Takého mňa by si v tvojom určite stretol .
@4 skupinu mam ale to tu nejdem riesit do hudby sa vyznam
@3koho by som nahraval? sam by som sa navrhoval skupinam, za lacny peniaz spociaku.. viem, ako je clovek na tom, ked chce hrat a nema peniaze na nahravky
@5studio by bolo pravdepodobne niekde v okolo LM, kdezto mozno tu aj v okoli studio je ale chcem ponukat a podporovat hlavne mladych umelcov a casom, ked sa to rozbehne aj vacsie projekty a v neposlednom rade, aj seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@3koho by som nahraval? sam by som sa navrhoval skupinam, za lacny peniaz spociaku.. viem, ako je clovek na tom, ked chce hrat a nema peniaze na nahravky
@5studio by bolo pravdepodobne niekde v okolo LM, kdezto mozno tu aj v okoli studio je ale chcem ponukat a podporovat hlavne mladych umelcov a casom, ked sa to rozbehne aj vacsie projekty a v neposlednom rade, aj seba