prosíííím vááás .. aká je práca hudobného producenta .. ?? .. zisťujem to už 2 a pol roka ae každý mi vraví volačo inéé !! .. som z toho na nervy .. néé važne .. on aj robí podmazy aebo nahrava aebo čooo .. pls povedzte mii
producent dostáva na výslnie takých "umelcov" ako sú james blunt, britney spears tá nemecká puča blonďavá. boha, nespomeniem si na to meno. proste on nemá s muzikou absolútne nič spoločné.
Ako kedy. Viacmenej sefuje vydavaniu albumu. Proste dohliada na to, aby vsetko islo podla planov. napriklad o to mixovanie sa stara skor sound engineer, ale viacmeje, nad nim je este dotycny producent. Ked to povedat tak laicky, taks a stara o to, aby peniaze, ktore da nejake vydavatelstvo do tej kapely boli vyuzite co najefektivnejsie a vysledok bol co najlepsi
Mno Stovko to vysvetlil dokonalo, ale keby si stále nechápala, skus použiť taku vec že google alebo wikipedia, kde ti to vysvetlia najlepsie.....alebo ako tu bolo spomenuté, skus sa spytat nejakeho producenta osobne
thanx .. aaa k tomu že moje buduce povolanie : nieee nieee .. leen proste stále som nevedela na to prísť a šlo mi na nervy ked sa kamoši furt hadali a presvedčali všetkych o svojej pravde tak idem na nich so svojou teoriou ktoru som si neako namiešala z vašich odpovedí thanks
nazor nie je celkom ustálený, ale všeobecne plati že producent sa stara o hudobný podklad piesne, často ale aj spaja podklad a spev "mastruje", napriek tomu, že to je napln hudobnecho indžiniera.....v realite sa to ale hrozne mieša...každy producent a technik to hovori trošku inak....možem povedať len to že ked ja dam podklad na novu piesen tak sa tam podpisujem ako producent..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
producent sa stara len o prachy a o to aby sa ta pesnicka dostala do radii atd..