Ak je niekto, kto sa zaujima o hudbu, hra na nejakom nastroji, hra v kapelke a ma pre ostatnych nieco zaujimave tak sem. Trebars aj akordy k nejakej tvorbe, linky na svoju tvorbu, alebo iba tak kecat co zaujimaveho ma....
ja hudbu nerobím aj keď mám nejaké nápady, ale keďže neviem na ničom hrať, tak ostávajú len v mojej hlave...avšak čo na papier viem dať sú texty... cez môj profil sa tam dostaneš ak chceš
u mňa je hra na gitare len v zárodkoch a tvorbu v FLku radšej nezverejním (ajtak som ešte nič nedokončil), ale prisahám, že raz niečo normálne spravím a uploadnem to sem
@eraser no skúsil som to stiahnuť ale ja nemám rád veci, ktoré vyzerajú príliš zložito...a toto čisto španielska dedina pre mňa... a nemám ani chuť sa do niečoho púšťať do čoho neviem...ale každopádne dík za tip
@jimi28 nemam otazky co by bolo treba so zacinajucou kapelou. Ja som napriklad iba taky "samouk" s gitarou, a dobre je sa niekedy pochvalit, aha co som sa naucil
profesional by ta nemal vysmiat nikdy pokial si zaciatocnik a nebudes sekat velkeho "čáva" s gitarou.ak budes hrat ako zaciatocnik a aj sa spravat ako zaciatocnik,nikto ta nevysmeje a ak nahodou hej,nech zahra on aspon to co hras ty a ak zahra lepsie a napriek tomu sa ti vysmeje,potom by som povedal ze urcite nie je profesional
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
u mňa je hra na gitare len v zárodkoch a tvorbu v FLku radšej nezverejním (ajtak som ešte nič nedokončil), ale prisahám, že raz niečo normálne spravím a uploadnem to sem