Všimol som si, že dosť songov je v podstate okopčených len sú pozmenené texty takže poďme dať do hromady okopčené songy, do príspevku dáte odkaz na originál a na verziu ktorá hudbu okopčila.
jj ze vraj on nasiel na povale hentie stare kazety co mu manka nakupila ked mal 6 rokov a z nich to teraz nakradol aby si nemusel platit ludi co mu robia hudbu zvycajne >___>
mimochodom vyssie spominany si ujebal este jedno intro, do alt lys er svunnet hen, cize dve najlepsie veci ake za svoju kratku karieru zlozil boli vlastne ukradnute
zadruhé, Rytmus, ale hrubka v mene toho kokota sa odpúšťa, to len aby si vedel, tam je hlavne trapas napísať ho s hrubkou a pod to hodiť video ktoré má jeho meno v názve napísané správne
zatretie, nehovorí sa tomu plagiátorstvo ale cover verzia.
zaštvrté, daj si na youtube vyhľadať názov prakticky akejkoľvek pesničky bez toho aby si špecifikoval interpreta a zistíš že prakticky akúkoľvek pesničku naspievali rôzni.
zapiate, niektoré covery sú omnoho lepšie ako originál, aj keď je fakt že rytmusa sa to netýka a ani nikdy týkať nebude.
za šieste, ak ťa to poteší, tak čo ma napadnú len tak z hlavy:
a niekedy je to fakt super vec, modernizácia, vylepšenie/prepracovanie dobrého nápadu, aspoň nezapadne v prepadlisku dejín.
+ bol tu v časáku článok o nevydarených coveroch, to si choď prečítať
@ucholak - dodatočné ospravedlnenie, nepochopil som ťa lebo som si nepustil tie videá lebo sa mi nechcelo tráviť si uši riťmusom, ale teraz som si pustil a došlo mi čo myslíš a že myslíš niečo iné ako som si myslel že myslíš, a vrámci toho čo myslíš myslím že ma nič nenapadá.
prijmi teda prosím moje ospravedlnenie a z predošlého komentu považuj za relevantnú len tú časť čo ti komentuje gramatiku
@schizoofrenik - hej, už som si všimol, pozri koment hneď pod tým tvojim, každopádne toto s tým rytmusom nie je prípad "stiahol som z netu niekoho beat a naspieval doňho vlastný text", keď už tak "počul som ho, a napísal som si ho trochu inak", všimni že to má totálne iné zvuky a mierne iný rytmus (ten synťák). a "melódia" typu stúpame/klesáme po poltónoch tiež nie je nejak extrémne unikátna a náročná, takže je veľmi možné že ju vymysleli nezávisle od seba, čo mi aj dáva zmysel keďže rytmusova hudobná kreativita je približne na úrovni 11ročného decka, a ten vokál v tom prvom videu znie byť približne v tejto vekovej kategórií.
@midnight príjmam, s tou gramatikou máš pravdu a tiež som si to všimol ale až po odoslaní, žial opraviť sa to už nedá a Rytmus som napísal Ritmus lebo som tam chcel dať Riťmus ale potom som dal ť preč kôli sockám čo by ho zastávali ako svojho boha a na i som zabudol
Napríklad taká Lady Gaga kopíruje samú seba. Stačí si vypočuť pár jej singlov. Alebo spevacka Kesha ci jak sa vola. Ta ma v kazdej pesnicke tu istu hudbu. Ci to sa mi len zda? Asi ani nie... A v podstate cely sucasny pop je o tom, ze Lady Gaga nieco vyda potom sa okopci a potom to preberu vsetci ostatni
@hetfield taký paradox asi pred pol rokom som ho začal počúvať
Občas treba dať dole z očí tu nenavistnú clonu odpútať sa od tých veci čo robí čisto pre valcovanie počtu prezretí na YT a pustit si aj nejaké dobré songy
A v dosť veciach ma pravdu (síce sním nesuhlasím vo všetkom )
A daĺej sami naskytuje otázka
Niesi moc starý nato aby si si všímal jeho tvorbu ak ho nepočúvaš ? A vyjadroval sa k jeho osobe?
A taká trošku zakerná niesi moc starý na toto fórum ?
@v3nty no ja som ho registroval este v casoch ked si tolko nesral do huby a myslim ze tu nejsom urcite najstarsi a planujem sem chodit maximalne este tak rok
@hetfield stýms raním dohuby pruznal to aj on sám.
Asi nejak takto ked sa človej vyvíja či už dospieva alebo starne postupom času sa mu menia názory.
Pochybujem že ty máš také isté názory teraz ako si mal aj dávnejsie
Dalej iba kokot by robil hudbu zadarmo ked može byť komerčný prečo nie ?? Ja by som autá neopravoval zadarmo len kvôli tomu že ma to baví ....
Mňa sere tiež vela osobností v mojom živote no snažim sa ch ignorovať neviem prečo všetkým tak vadí .... KJednu moderatorku nemozem v správach na amrkize vystáť a ešte tu reláciu o tom akože hviezdnom zakulisí a nepičujem anto každý den a nevravím že je to kurva a pod (vobec ju nepoznám) ....
@v3nty no ved to je podla mna o to horsie ze si to prizna aj on sam akoze kedysi za casov kontrafaktu mozno mal co povedat a malo to nejaky zmysel ale teraz je to uplne slabe,no co sa tyka muziky tak mam rovnaky nazor uz asi 12 rokov
@hetfield tak si ešte nepočul poriadne texty alebo ich neceš počuť
Podlamna ego keby žil tak 200rokov neskor a pisal basničky tak sa onom deti učia v škole ,rytmus až tak dobre zakomponovať slová nevie Ale sem tam sa mu niečo podarí (verejný nepriatel z nového albumu je fajn.
@ucholak ved si zober Haberu ... je to vo hviezdach! je to vo hviezdach a Journey spieva? neviem... We rock This city, we rock this city... to iste...je to zhruba ta ista doba ... neda sa vymysliet uz nic nove....mame aj my skladby a proste vsimam ze stale sa to podoba na nieco fail ale nie je million akordov... proste E C D G a mas 4o songov
@funkyshit91 podľa mňa je to hlúposť tvrdiť že je nieaká hranica od ktorej sa songi začnú na seba podobať, to ako keby si bol lekár a tvril, že máme lieky a dokážeme vyliečiť, X chorôb a viac už nie lebo proste viac sa už vyliečiť nedá.
To je tá stagnácia, tí čo to robia iba pre prachy netvoria ale kradnú, tí čo to robia pre prachy a zároveň aj pre osobné potešenie, tak tí tvoria.
A tvrdiť, že sa niečo nedá je ďalšia blbosť, lebo to tvrdia iba realisti a pesimisti. Na to aby sa niečo nedalo stačí aby bol v skupine prítomný realista alebo pesimista, lebo oni vidia hranice svojích síl. No a na to aby sa to dalo stačí jeden debil alebo optimista ktorý sa nezastaví na tej pomyselnej hranici.
Viete o tom, ze ked niekto vydava na nosici niekoho cover, tak mu plati tantiemy...
A v hip-hope je naozaj blbost riesit samplovanie
Ale napr. zaujimava bola v tomto ta kauza so Satrianim a Coldplay - Viva la Vida kopirovala jednu zo Satrianiho songov tusim a nakoniec sa aj mimosudne dohodli (pretoze by to Coldplay brutalne prehrali imho).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
moja reč tiež kradne beaty
@v3nty
1.
2.
akurat sa po case zistilo ze miesto skladania asi skorej hral na amige agony a main theme sa mu zapacila tak ze si ju vypozical
no tak ho vyhodili no
zaprvé, hudobní plagiátori, všimni dve mäkké i
zadruhé, Rytmus, ale hrubka v mene toho kokota sa odpúšťa, to len aby si vedel, tam je hlavne trapas napísať ho s hrubkou a pod to hodiť video ktoré má jeho meno v názve napísané správne
zatretie, nehovorí sa tomu plagiátorstvo ale cover verzia.
zaštvrté, daj si na youtube vyhľadať názov prakticky akejkoľvek pesničky bez toho aby si špecifikoval interpreta a zistíš že prakticky akúkoľvek pesničku naspievali rôzni.
zapiate, niektoré covery sú omnoho lepšie ako originál, aj keď je fakt že rytmusa sa to netýka a ani nikdy týkať nebude.
za šieste, ak ťa to poteší, tak čo ma napadnú len tak z hlavy:
a niekedy je to fakt super vec, modernizácia, vylepšenie/prepracovanie dobrého nápadu, aspoň nezapadne v prepadlisku dejín.
+ bol tu v časáku článok o nevydarených coveroch, to si choď prečítať
prijmi teda prosím moje ospravedlnenie a z predošlého komentu považuj za relevantnú len tú časť čo ti komentuje gramatiku
Občas treba dať dole z očí tu nenavistnú clonu odpútať sa od tých veci čo robí čisto pre valcovanie počtu prezretí na YT a pustit si aj nejaké dobré songy
A v dosť veciach ma pravdu (síce sním nesuhlasím vo všetkom )
A daĺej sami naskytuje otázka
Niesi moc starý nato aby si si všímal jeho tvorbu ak ho nepočúvaš ? A vyjadroval sa k jeho osobe?
A taká trošku zakerná niesi moc starý na toto fórum ?
1. deadmau5
2. čupka popová
ale najviac ma sere Guetta ktorý kopčí aj sám seba a je No.1 DJ"! výsmech!!! fúúúúúúj
1. origo
2. kolotočársky zlodej
on proste nevie spraviť vlastný song..
neviem, ze ci aspon jeden z nich je vlastnikom hudby (oboje vyslo v tom istom roku)
Asi nejak takto ked sa človej vyvíja či už dospieva alebo starne postupom času sa mu menia názory.
Pochybujem že ty máš také isté názory teraz ako si mal aj dávnejsie
Dalej iba kokot by robil hudbu zadarmo ked može byť komerčný prečo nie ?? Ja by som autá neopravoval zadarmo len kvôli tomu že ma to baví ....
Mňa sere tiež vela osobností v mojom živote no snažim sa ch ignorovať neviem prečo všetkým tak vadí .... KJednu moderatorku nemozem v správach na amrkize vystáť a ešte tu reláciu o tom akože hviezdnom zakulisí a nepičujem anto každý den a nevravím že je to kurva a pod (vobec ju nepoznám) ....
Podlamna ego keby žil tak 200rokov neskor a pisal basničky tak sa onom deti učia v škole ,rytmus až tak dobre zakomponovať slová nevie Ale sem tam sa mu niečo podarí (verejný nepriatel z nového albumu je fajn.
To je tá stagnácia, tí čo to robia iba pre prachy netvoria ale kradnú, tí čo to robia pre prachy a zároveň aj pre osobné potešenie, tak tí tvoria.
A tvrdiť, že sa niečo nedá je ďalšia blbosť, lebo to tvrdia iba realisti a pesimisti. Na to aby sa niečo nedalo stačí aby bol v skupine prítomný realista alebo pesimista, lebo oni vidia hranice svojích síl. No a na to aby sa to dalo stačí jeden debil alebo optimista ktorý sa nezastaví na tej pomyselnej hranici.
hras na niečom? si v kapele?
A v hip-hope je naozaj blbost riesit samplovanie
Ale napr. zaujimava bola v tomto ta kauza so Satrianim a Coldplay - Viva la Vida kopirovala jednu zo Satrianiho songov tusim a nakoniec sa aj mimosudne dohodli (pretoze by to Coldplay brutalne prehrali imho).