Akou pesnickou ste zacinali..teda resp. ktora pesnicka vas priviedla do hudobneho štýlu ktory teraz počúvate?..u mna to bola táto..videl..vlastne pocul som to na jednom videu..dovtedy som nic nepocuval(vobec),a prosim davajte maxilane 2 videa..
Co ma prvykrat zacalo naozaj brat a pri com som ostala? Tazko vybrat IBA dve videa. Ale..
Tak asi v prvom rade Jaromir Nohavica a Karel Plihal.
A v dalsom, no NEPOSLEDNOM zase Support Lesbiens. Je to pomerne malo znama kapela, co ma trochu mrzi, nakolko, ze su to cesi a maju tak SUPER hudbu a obcas aj texty..
Pokúsim sa to obmedziť na tri hlavné srdcové žánre..
1. Toto si pamätám ako dnes..čírou náhodou som si požičala MP3 od spolužiačky, a tá mala so sebou kamarátovu namiesto svojej.Neuveriteľná náhoda, hlavne ak zvážim, že nikdy predtým ma hudba tvrdá ani hudba vo všeobecnosti nijak obzvlášť nezaujímali.
2. Prvé stretnutia s muzikou po narodení..Still fucking amazing.
3. Britpop pravdupovediac prišiel s niečím ešte obohranejším, ale toto si pamätám hádam od ofic. vydania.
Počúvam more rôznych vecí a väčšinou si nepamätám ktorá bola "tá prvá" z tohto štýlu, ale povedzme že teda vyberiem pesničku, ktorá môj playlist obohatila o nový druh hudby naposledy...
nemam vyhradeny styl. pocuvam fakt vselico, ale ak to mam teda ohranicit, tak pocuvam pop, rock a trochu hip-hop. aj alternative rock a grunge. nemam vztah k metalu a rapu, k technu a country. co este...hard rock len tak zlahka. ale ak by som mala povedat, co boli prve piesne, ktore u mna zabodovali, tak to bolo barbie girl a k tomu spice girls a z druhej strany to bolo smoke on the water a vela z depeche, pink floyd ale aj risa mullera, no name....boze, ja som hovorila, ze vela. zo zaciatku ma ovplyvnovalo hlavne radio a pop co sa vtedy hral a to, co pocuvali moji rodicia. to boli zaciatky
ja neviem.. to uz odmalicka sa mi pacili Offspring..Inekafe..Horkyze Slize..
potom Sonata Arctica ked som sa venoval poucuvaniu metalu..
Linkin Park..pri tom som sa naucil pocuvat tvrdsiu hudbu..
a fajnovu kvalitnu hudbu, za to vdacim Pearl Jam...
teraz pocuvam v podstate vsetko dobre okrem hip hopu..techna..rapu..a sraciek typu beyonce..lady gaga a podobne.. nepocuvam ani country..ani ludove piesne..
okrem toho pocuvam este vela vela inych stylov...ale red hot sa mi velmi lubi okrem toho mam rad prodigy,chemical brothers,Zonu A,carla coxa a este vela inych
ale toto ma zlomilo najvac, ten štyl, charizma, zvuk, energia... toto je silny naklad na srdce človeka ktoremu sa napači tato spoločnosť a ako je tento system postavený na nadriadenosti
@Transplantovana@Wewo slobodka je podla mna jedna z troch počuvatelných sk kapiel (zona, hudba z marsu) milujem wiskeho solovku ktorú nahraval vo svojom mlyne, ktorý už nema, ale v celom albume cítiť to pravé úprimné, wiskey je typek, sedel som s nim raz v radnali na pive a cela slobodka by mohla kludne vydať knihu, je to čistokrvný sex,drug and rock n roll ,take na slovensku už nemame...
@Matheusko klobuk dole narkomansky dable , na toto je jebovy klip, vždy mi jebne z neho asi 20 minut potom som ešte agresivny, ministry zožrali za svoj život tony drog
@revolution ja s whiskym odmietam komunikovať, odkedy mi skákal do reči ale inak súhlasím, sú to pre mňa páni. aj keď terz ich sex, drugs a rockenroll spočíva v kofole po koncerte s promotérom (okre jedného, samozrejme)...
Tak to je ťažké povedať, hudbu ktorú počúvam tak tú počúvam odkedy vnímam, máti fičí fanaticky na Queen daddy je tiež rockovo orientovaní a prenieslo sa to aj namňa, ale tuším to začalo, Pink floydom a Queenom , ale presný song neviem
U mna to bol Basket Case od Green Dayu ak si dobre spominam (v 94om som ich pocul prvykrat).. Skoda, ze sa z odstupom casu dokurvili az na tolko, ze su teraz nepocuvatelni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Tak asi v prvom rade Jaromir Nohavica a Karel Plihal.
A v dalsom, no NEPOSLEDNOM zase Support Lesbiens. Je to pomerne malo znama kapela, co ma trochu mrzi, nakolko, ze su to cesi a maju tak SUPER hudbu a obcas aj texty..
toto bolo uplne volakde na zaciatkoch ked som este pomedzi to dalsie styli pocuval
a po vypocuti tochto som ostal v tomto style
slovensky pop rock: Habera + team, Elan, Tublatanka...
Stary Nightwish, ku ktoremu som sa dostal od Cradle of Filth
niekde je zapatrošená kazera, kde to ako 5-6 ročná vyspevujem. a slobodka bola prvá živá kapela, ktorú som videla v klube. a tak
byval som v Moskve a mal som 6
a následne teda táto skladba
Pokúsim sa to obmedziť na tri hlavné srdcové žánre..
1. Toto si pamätám ako dnes..čírou náhodou som si požičala MP3 od spolužiačky, a tá mala so sebou kamarátovu namiesto svojej.Neuveriteľná náhoda, hlavne ak zvážim, že nikdy predtým ma hudba tvrdá ani hudba vo všeobecnosti nijak obzvlášť nezaujímali.
2. Prvé stretnutia s muzikou po narodení..Still fucking amazing.
3. Britpop pravdupovediac prišiel s niečím ešte obohranejším, ale toto si pamätám hádam od ofic. vydania.
toto do dNb, ale potom milión iných do milión iných hudobných štýlov..
miluje m tú pesničku
. . . neda sa povedat ze to bola jedna skladba . . . bolo to obrovske mnozstvo skladieb od roznych "dinosaurov"
a potom:
vdaka za pozornost
potom Sonata Arctica ked som sa venoval poucuvaniu metalu..
Linkin Park..pri tom som sa naucil pocuvat tvrdsiu hudbu..
a fajnovu kvalitnu hudbu, za to vdacim Pearl Jam...
teraz pocuvam v podstate vsetko dobre okrem hip hopu..techna..rapu..a sraciek typu beyonce..lady gaga a podobne.. nepocuvam ani country..ani ludove piesne..
skor by som to definovala na pesnicky, ktore sa ku mne dopracovali odkedy som si schopná pamatať..
ako sem uz dala @transplantovana tak to bola určite Slobodná Európa
ďalej, SLOVENSKÁ KLOBÁSA-škoda len, že nieje na jutub lepšia pieseň
a nakoniec Kabát..
okrem toho pocuvam este vela vela inych stylov...ale red hot sa mi velmi lubi okrem toho mam rad prodigy,chemical brothers,Zonu A,carla coxa a este vela inych
moje drumNbass zaciatky tak troska
a tak isto stare Tali, John B... ked zacinali, ale nevedel som najst nejake starsie video na youtube
A ešte
Jedna veeeelmi stara pesnicka ani neviem od koho, viem, ze sa to volalo nejako Dusa je poklad. Este na starych kazetach Dodnes tu pesnicku milujem
Do US rapu
Najprv by som napisal Eminema, ale uplne ma donho preniesla az pesnicka Outerspace-What the future holds
A od OS cez JMT, som sa dostal k sirokemu undergroundu
ale toto ma zlomilo najvac, ten štyl, charizma, zvuk, energia... toto je silny naklad na srdce človeka ktoremu sa napači tato spoločnosť a ako je tento system postavený na nadriadenosti
@Matheusko klobuk dole narkomansky dable , na toto je jebovy klip, vždy mi jebne z neho asi 20 minut potom som ešte agresivny, ministry zožrali za svoj život tony drog
a vďaka tejto pesničke som nemu úplne prepadol
oboje nesmrteľné metalové hymny ,,/
Inak neviem, ktorá bola moja prvá celtic pesnička, ale tak napríklad sem hodím jednu od skupiny, ktorú by mal každý celtic crusader poznať:
uz roky rokuce moja naj pesnicka