Dal som že čiastočne, určite trošku hej. Ale mám pocit že je to skôr opačne, ale nie je to o nejakom ovplyvňovaní, ale o tom, že jej trošku rozširujem obzory, spoznáva viac hudby cezo mňa...? @kachie myslíš že to je tak nejak?
Momentálne niet partnera. Ale keď je, tak čiastočne, pretože sa stane, že sa vďaka nemu dostanem k interpretom, ku ktorým by som sa inak možno nedostala.
tak po 3 rokoch neustaleho pocuvania uz som si na to aj celkom zvykla a dokonca som v tom style opat nasla zalubenie. ale celkovo si myslim, ze rozsirili sa mi obzory urcite, kedze obidavaja mame rozdielny hudobny vkus.
noo kedže momentalne neni nikoho ale naposledy ked ona si fičala na dubstepe a ja na brutal death metale zhodli sme sa že o hudbe sa baviť radšej nebudeme
Sr@ ť na to jaký pochabý má niekto iný hudobný vkus. Ja mám svoj a mne sa páči iným sa nemusí nech si zapchajú uši. Jeden prst do pravého a druhý do ľavého ucha & Fuck off.
hm, väčšinou mali moji bývalí výborní hudobní vkus, ktorým mi rozšírili obzory, napríklad môj Emppu ma naučil počúvať Pink Floyd za čo mu budem do smrti vďačná, lebo to bola jedna z najkrajších vecí čo mi ten vzťah dal
Môj drahý počúva sračky ako grillexa a tiesta, no čo, nerozkážem mu, keď on si myslí, že je to dobrá hudba, pokiaľ to nenúti počúvať mňa, tak mi je jedno čo počúva
no veľmi, ale nie len jeho ....všetko navôkol ma strašne ovplyvňuje, ani neviem či je aspoň nejaká vec z toho čo počúvam "môj objav" a nie od niekoho iného .. ale zas nepočúvam veci, čo sa mi nepáčia a viem si sama určiť čo áno a čo nie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@mielikki dúfam, že si nepotvrdila tú možnosť len pre "to niet"
ale mám pocit, že sme tak približne rovnako naladený.
ale som veľmi tešívá, že sa pri mne učí na moje obľúbené chuťovky!
A vieme pristúpiť na kompromis takže čo sa hudby týka nemáme problém