ta droga - opium je len v mladych hlavickach, ktore ked narezes z nich tecie taka biela tekutina... kolko toho tam je, a ci z toho mozes mat neake tocaky neviem, a ani by som neskusal...
@Mirussqa01 aha takže sa asi nestretávaš s tými "správnymi" ľuďmi čo? to si odkial??? lebo napr keď prídeš do KE tak dosť často cítiš trávu aj vo verejných podnikoch
@mirussqa01 tak sú 2 možnosti: buď nevieš húliť, čiže ani z toho maku by ti nezabavilo (pochybuijem že by vôbec z neho zabavilo aj keby si vedela alebo si mala zlú trávu noo ehm... ked chceš fakt zažiť brutálne stavy tak chod do lesa nazbierať lysohlávky, ked nenájdeš počula som, že halušky sú aj z muchotrávky červenej a ked nenájdeš ani tú, tak ropuchy tam určite máte. a vraj ked ju olížeš tak ti z toho tak isto zabaví jak z lysohlávok
ach jaj, detiská detiská.. aspoň si pred takýmto experimentovaním preštudujte o téme čo najviac, a nie "počul/a som, že..." inak to môže dopadnúť zle-nedobre...
mak sa normalne dava detom aby lepsie spali... lebo aj v maku (v tom, co jeme) je velmi male!!! mnozstvo opia, ktore ukludnuje. ked je toho moc... tak halucinujes trooossku...
@klaudiqaaa pocula si uz o opiu? deti zaspali, mali makovy trip a necitili bolest ktoru im sposoboval hlad, to mas ucinky opiatov z maku spztaj sa gugla pre podrobnosti
@klaudiqaaa toto som ti vyguglil : "Celé opojenie plynie v medziach miernej a pokojnej extázy. Po niekoľkých hodinách takéhoto stavu toxikoman zaspáva. Po prebudení však už na neho čakajú nepríjemné abstinenčné pocity. Pri morfinizme sú euforizujúce účinky výraznejšie. Opojený je pokojný, šťastný a vyrovnaný. Zvyšuje sa jeho sebavedomie a duševná aktivita. Aj v tomto prípade však po vytriezvení nastane obdobie veľmi nepríjemných abstinenčných príznakov ako napríklad depresie, hnačky, vracanie, poruchy krvného obehu. Typickým znakom užívateľa morfínu sú nápadne zúžené zrenice."
Ach jaj... Naco zivotne skusenosti, vsak je tu internet Kde pisu ludia co to nikdy neskusili, ale len si myslia co to asi robi...
@mirussqa01 Na to treba mlade makovicky. Narezat, vytlacit a najlepsie dat do skla. Ale je toho strasne malo, radsej to neries. A k tej trave, tak takito ludia ma fakt seru...Trava nie je len o zabave, nejde tam o to vidiet halusky atd...ach...
OMG ze hulit mak...kks mna asi odpaali z teba...ani keby som skapinala od nudy ma totok nenapadne...a tak logicky co k tomu potrebujes?? asi mak a zapalky
mak sa nehuli ale vari a musis mat nato cerstve hlavky, kedysi sa to davalo detom ked boli chore aby rychlo a dobre zaspali. Mozu byt halusky ale par minut potom zaspis...
@ribo teraz to uz vsetci jak beru srandu, bohuzial
ako,no hulit mak by ma vazne nenapadlo...to,xces tak moc nieco hulit,alebo co??ked,si nemozes zohnat travu,co sa mi zda moc divne...mozno,by si bola dost prekvapena kto kazdy by ti ju vedel zohnat,len sa musis pytat... no,a ked to nejde,tak proste nehuul..
pôsobíš dojmom sliepky ale tak čo už...narež mladé makovice zozbieraj tú šťavičku vyvar ju v liehu a uvidíš...alebo sa vyser na to a kúp si h...lepší stav...a pichaj si to medzi prsty neh rodičia nezistia...
@pernik@40 To sa robi trosku cez ine prechody. Z makovic sa extrahuje len morfin, z neho sa sravi morfium a miernym pozmenenim stavby atomu vznikne heroin.
@klaudiqaaa Trava ti dava napr. moznost vnutorne sa poznat atd...je to cela filozofia. Ale ked vidim debilkov co si daju sluk a uz behaju so smiechom a robia sa ake tazke haluze maju, len aby nutene vyvolali zabavu, tak ma ide klepnut pepka... A ano THC sa v zdravotnictve a textilnom priemysle pouziva viac, nez len na fajcenie.
prebehni sa cez pole s vlčími makmi, ľahni si a pozeraj sa hore na oblohu, predstavuj si, že padáš smerom hore do oblakov a snaž si vsugerovať, že ten mak fakt účinkuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@mirussqa01 Na to treba mlade makovicky. Narezat, vytlacit a najlepsie dat do skla. Ale je toho strasne malo, radsej to neries. A k tej trave, tak takito ludia ma fakt seru...Trava nie je len o zabave, nejde tam o to vidiet halusky atd...ach...
@ribo teraz to uz vsetci jak beru srandu, bohuzial
a hulit mak ??co ti nejdee nemas inu robotu???to sa možeš rovno zapiecť do štrudle a tahat vypary hned sa dostavia stavy nebooj
Ešte si pamätám, ako decká sme húlili lišajník vtedy sme trávu videli maximálne na obrázku...
co to robi?
pôsobíš dojmom sliepky ale tak čo už...narež mladé makovice zozbieraj tú šťavičku vyvar ju v liehu a uvidíš...alebo sa vyser na to a kúp si h...lepší stav...a pichaj si to medzi prsty neh rodičia nezistia...
@klaudiqaaa Trava ti dava napr. moznost vnutorne sa poznat atd...je to cela filozofia. Ale ked vidim debilkov co si daju sluk a uz behaju so smiechom a robia sa ake tazke haluze maju, len aby nutene vyvolali zabavu, tak ma ide klepnut pepka... A ano THC sa v zdravotnictve a textilnom priemysle pouziva viac, nez len na fajcenie.