Ahoj, boli ste na tejto vystave v Bratislave ? Mna zarazilo, ze ked som trochu nakukla do googlu boli tam fotky exponatov, ktore na vystave neboli. Vstupnka tiez nebola najlacnejsia a myslienka, ze mozno v inom meste za rovnake peniaze videli viac nie
@neutralnothing lebo ja čo som našla na nete o tej Bratislave, tak tam je, že prehliadka trvá hodinu a za hodinu si tam pozriem velké nič, tak preto sa pýtam tých, čo tam boli, len nikto nejako nereaguje
@rheia mozno to bolo iba take casove vyhradenie, ze kolko to priblizne trva.. ale nikoho odtial nevyhadzuju, je to ako v muzeu, si tam, kolko chces byt my sme tam boli tak 2.5 hodiny, fakt sa mi to pacilo
@neutralnothing ba, ja som tiež počula, že sú to japonci, a tiež som počula, že sú to ľudia, ktorí dobrovoľne ponúkli svoje telo pre výskum, nie väzni z pracovných táborov možno je tých výstav viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a či niekto v inom meste videl viac, to ma akosi nezaujíma, ak sa mi to tu v BA bude zdať zaujímavé
ale ja neviem kedze studujem medicinu tak uz trochu vsedne
@rheia v tom brne to bolo tak, ze dojdes a si tak kolko chces, ale pozerat sa tam da dlho