Jedla som to niekoľkokrát, aj domáci aj kupovaný, ale úplne mi to nesadlo. Teda, nehovorím, že to chutí zle, ale nie je to niečo, čo si sama dobrovoľne kúpim..
@bassmack@9 panvicová zelenina je terminus technicus of the day a jj, tiež to mám rada takto do wrapu a s tepelne upravenou zelčou + rastlinným proteínom. A aj kvasená zelenina je k hummusu fajn
@varlatan@14 shawarma sa robí z mäsa, ale aj zo sóje alebo seitanu, je to myslené ako obojaká varianta - každý podľa svojej interpretácie a preferencie
Mám obdobia, keď mi nepríde na chuť, ale keďže milujem cícer, tak nie je o čom poriadne naplnená tortillka a k tomu tabbouleh a taký dobrý chrumkavý ale zároveň nie vysušený falafel je
Na festivaloch ma zachraňuje ten od Luntera v črievku, ten si musím zobrať vždy na každý jeden kam idem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Na festivaloch ma zachraňuje ten od Luntera v črievku, ten si musím zobrať vždy na každý jeden kam idem
najlepsi bol v jordansku
omnomnomnom
A teraz si to celkom idem, cícer jem pravidelne odkedy som začal jesť z veg bistra tak aj doma.
A práve včera som sa dokopal zmixovat doma. Chuť fajn, ešte zlepšiť konzistenciu + kurkuma