No takze dnes mam 18 a kazdy sa ma wypytuje aky je to pocit a uz mi to dost leze na nerwy. Pre mna nic wynimocne, den ako kazdy iny, zatial som to ani oslawit nebol a ani sa mi moc nechce..
A ked mam prawdu powedat najradsej by som mal este
blahozelam ja sa na 18 tesim hlavne preto ze uz nebudem musiet trpnut ci mi predaju chlast fakt je to brutalna ostuda ked vas predavacka odjebe no a to zo vsetkych vyzeram najstarsi tak je to vzdy na mne
s kludom mozes chlastat alkohol a a fajcit cigarety!
S tym panicom sa netrap, ani nebudes vediet ako a zasunies a bude to uz len a len lepsie. Aspon budes nastartovany tym, ze mas co dohanat - moja vlastna skusenost, tiez som zacal az v 18
Mno hej Vera to poznam, ja akurat riesim dilemu co zo sebou a ako dalej (myslim ze ci skola, alebo firma ktoru pomaly rozbehawam). Tjez by som mal najradsej 15 a sedel na zakladnej a posielal ucitelow do pecka ako za "mladi"
Inak pre wsetkych < 18. Neteste sa na to a uziwajte si swoju mladost (nehoworim ze ja som stary..), neni to ziadny rozdiel az na to ze uz musite aktiwne myslet na swoju buducnost (a z toho wam moze ebnut)
xixi ja sa tesim na svoju 18stku, konecne budem mat vodicak, budem moct chodit vonku na zabavy, na diskoteky, bo rodicia ma nechceli vobec pustat ze az v 18ske budem moct =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a z henteho si nic nerob aj ja som panic a poznam aj jedneho 40 rocneho :-}
to je podla mna dost 3,14covina mat blby pocit z toho ze si panic
podarilo sa ti prekrocit hranicu dospelosti
na dusi prijemny pocit ked je clovek plnolety
s kludom mozes chlastat alkohol a a fajcit cigarety!
S tym panicom sa netrap, ani nebudes vediet ako a zasunies a bude to uz len a len lepsie. Aspon budes nastartovany tym, ze mas co dohanat - moja vlastna skusenost, tiez som zacal az v 18
Typek: no prawe teraz ked mam 18 tak tym pred predawackou nemozem zamachrowat, bo uz kua odomna nepyta obciansky...
Colorko: mno dufam ze mas prawdu, ale zas najprw musim babu splasit aby som mohol zasunut...
Inak pre wsetkych < 18. Neteste sa na to a uziwajte si swoju mladost (nehoworim ze ja som stary..), neni to ziadny rozdiel az na to ze uz musite aktiwne myslet na swoju buducnost (a z toho wam moze ebnut)
Matias1 dik moc