a inak som si vytiahla zakladne typi (kruci v slovencine je tvrde alebo makke na konci? :S) sklonovania podstatnych mien, nesklonne formy, lexikografia a typy slovnikov a z didaktiky pismennaja rec.
z litiky intelektualny typ hrdinu, goncarev a jeho romanova trilogia oblomov, druha otazka bola rusky neorealizmus a gorkij, andrejev a bunin a tretia nejaka didaktika..
aj aj som zmaturovala, huraaaa, ale uz pred dvoma rokmi ...to boli moje najdlhsie prazdniny v zivote-4 mesiace ... skoda, ze cosi take sa uz nebude opakovat
@15 pretože prevažná väčšina z nich trpí utkvelou predstavou, že to nevie, taktiež chce zmaturovať na jednotky a dvojky, často nemajú skúsenosti s "obkecaním" niečoho, čo poriaden nevedia a hlásia sa na výšku, kde berú známky z maturity.
ja síce patrím do skupiny jednotkárov-dvojkárov, a aj sa teraz pomerne dosť učím, ale stresy ma už prešli
Ja som mala tiez same 1 8) DEJ, NOS, ANJ, SJL... a viac stastia ako rozumu....
Na slovine som mala nadcasovaost antickej literatury a jej znovuzrodenie v humanizme a renesancii a v klasicizme... a gramatika bolo obohacovanie slovnej zasoby... jedno z dvoch co som vedela
vacsia panika ma chytila az pred dejepisom, ked som prisla do skoly a spoluziacka mi namiesto pozdravu zvestovala, ze dvoch z dejepisu vyrazili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Zo slovenčiny som si vytiahla porovnanie Smrť Jánošikova a Máj...
a ty si si aku temu vytiahol?
a inak som si vytiahla zakladne typi (kruci v slovencine je tvrde alebo makke na konci? :S) sklonovania podstatnych mien, nesklonne formy, lexikografia a typy slovnikov a z didaktiky pismennaja rec.
z litiky intelektualny typ hrdinu, goncarev a jeho romanova trilogia oblomov, druha otazka bola rusky neorealizmus a gorkij, andrejev a bunin a tretia nejaka didaktika..
matika a bio je dost cudna kombinacia, na aku VS chces ist?
ale nemčinu mám za jedna - Reisen
a slovinu mám za dva - Literárna Moderna - Krasko,Jesenský...
typy
a inac, to su co za otazky? to si maturovala teraz, ci?
my sme si z toho ruskeho hovorili velmi velmi malo
ja síce patrím do skupiny jednotkárov-dvojkárov, a aj sa teraz pomerne dosť učím, ale stresy ma už prešli
z bio som mal borovicorasty, stavovce, diferenciacia bunky
Z chemie som mal kyseliny, zasady, p prvky, dake organicke reakcie
Z Aj som mal rasizmus, a living
aha cize mna by sa nemali pytat na tychto typkov, ze nie?
teda toho G.... a A....
cize zo SJL,AJ,CHE,BIO a zo slobviny som vytiahol najlepsiu temu
aku som len mohol - Kukucin a Hviezdoslav cize parada
Na slovine som mala nadcasovaost antickej literatury a jej znovuzrodenie v humanizme a renesancii a v klasicizme... a gramatika bolo obohacovanie slovnej zasoby... jedno z dvoch co som vedela
vacsia panika ma chytila az pred dejepisom, ked som prisla do skoly a spoluziacka mi namiesto pozdravu zvestovala, ze dvoch z dejepisu vyrazili