jeeezis do bytu urcite nie ...ak mas rad psy len mu to nesprav chudakovi je to snezini pes ktory ma vela energie potrebuje vzduch prirodu a nie maly byt a mesto
Husky och môj vysnívaný pes, je to to najkrajšie, najmilšie plemeno aké existuje (pre mňa osobne) a raz ho budem mať, vo svojom vlastnom dome s veľkou záhradou. Neviem či je vhodný do bytu, tak ako @3mysl ím si že takéto väčšie psy potrebujú dostatok priestoru k pohybu a hraniu sa . A byt zrovna nie je veľký priestor, a čo som čítala, Husky je zrodený pre život vo svorke, a preto ťažko znáša "samotu" keď nemá psieho kamaráta a preto si väčšinou aj majitelia kupujú ešte jedného
Mám ho doma a ten môj vnútri byť veľmi neľúbi aj ked môže byť, takže do bytu nie. Potrebuje pohyb, veľa pohybu. Veľmi rád uteká z domu a nezastaví ho ani nový plot, má veľmi silný ňufák, nič ho nezastaví tiež ho nemôžem pustiť vonku na voľno pretože akonáhle je na slobode, nikto preňho neexistuje. Bolo ked ušiel na celý deň, celú noc sme ho hľadali a nevedeli sme ho nájsť. Nakoniec sme ho našli u jedného dedka, napadol mu ovce. Hospodárske zvieratá nemá rád.
Ináč je veľmi milý, nie je agresívny, nevadia mu iné psy, teda pokiaľ sa doňho nepustia, vtedy sa vie aj pobiť. A je veľmi inteligentný aj ked je tvrdohlavý.
Takže jediné čo je na ňom zlé je že keď ujde, tak ujde poriadne. Ani na jedlo sa nedá nalákať. Vzdá sa až keď ho obklúčia dvaja ľudia a je veľmi rýchli takže ho naháňame autom. Raz som naňho volala a prišiel ku mne , ale to bol zázrak Možno že sučky neutekajú, neviem.
do bytuu...?? ta co si sak husky musi mat tolko priestoru ze as a to ani nehovorim o tom ze potrebuje denne aspon 1km zabehnut.Husky v byte je tiranie !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
môže ísť aj do bytu, ale je to pes, ktorý potrebuje veľmi veľa pohybu, takže najideálnejšie by bolo v byte niekde pri lese.
Chcem ale retrievera zlateho
inak je to krásny pes
Potrebujú pohyb, veľa pohybu, viac ako ostatní psi. V byte by len trpel (podľa mňa tak ako každý iný veľký pes v byte).
preklep.
Ináč je veľmi milý, nie je agresívny, nevadia mu iné psy, teda pokiaľ sa doňho nepustia, vtedy sa vie aj pobiť. A je veľmi inteligentný aj ked je tvrdohlavý.
Takže jediné čo je na ňom zlé je že keď ujde, tak ujde poriadne. Ani na jedlo sa nedá nalákať. Vzdá sa až keď ho obklúčia dvaja ľudia a je veľmi rýchli takže ho naháňame autom. Raz som naňho volala a prišiel ku mne , ale to bol zázrak Možno že sučky neutekajú, neviem.
A husky sa pidla mna musi prisposobit nasim podmienkam(myslim ako krajinym)..inak krasavec...