Hlavne baby , prosím vás nepoznáte alebo nemáte nejaký prípravok poprípade metódu s ktorou máte nejaké skúsenosti na hustejšie vlasy aj lisiny ? Ďakujem za všetky rady !
Uz spominany capillan, mam s nim super skusenosti a pekne vonia a este eraz pouzivam biohar, su nanho dobre ohlasy ale neviem pouzivam dva mesiace a lepsi sa mi zda ten capillan.. plus si kup nejake doplnky stravy napriklad zinok a samozrejme nezehlit fenovat len ked je to ozaj nutne a tiez nefarbit casto.. necakaj vysledky hned nejaky ten mesiac a viac to potrva
@thrwtchr to vážne môže nejak ovplyvniť hustotu? ako ja som dosť prešla rastlinú stravu vela, oproti tomu ako som bola živená dovtedy a nejaku zmenu nevidím
ja mám síce mega husté vlasy, ale keďže som sa v 13ich začala farbiť, tak mi veľa vypadalo (sú síce furt tak husté ako kedysi, ale už chytím cop do jednej ruky, predtým som musela do dvoch :/ )
odkedy zerem zinok a pouzivam setrnejsie sampony sa mi zda ze az vela vlasov mam na hlave, ale zas, podla mna je to dane aj geneticky, ked mas raz riedke vlasy tak imho nikdy nebudes mat nejaku kolosalnu hrivu
@lawey tak ja ani netvrdím, že to platí univerzálne, všakže.
tiež sa divím, koľko zmien sa dalo spozorovať za ten krátky čas
daktorí pozorujú výsledky na vlasoch alebo napr. na dúhovkách (zmena farby očí) až po piatich rokoch alebo trebárs nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vedľajší efekt mimo iného pre mňa bou: hustejšie vlasy
a poriadnu lysinku už som mal
takže dávajte typy, budem čekovať!
TIPY!!! TIPY!!!
tiež sa divím, koľko zmien sa dalo spozorovať za ten krátky čas
daktorí pozorujú výsledky na vlasoch alebo napr. na dúhovkách (zmena farby očí) až po piatich rokoch alebo trebárs nikdy