@ mezomus To nie, to ti môže niečo dať, ale trávu potrebujú nanajvýš tak neschopné socky. Hej, poznám takých „umelcov“ a radšej sa k tomu ďalej ani nevyjadrujem, lebo na to ešte nevznikla dostatočná nadávka...
@rischo „ved co rastie zo zeme musi byt zdrave“ Odporúčam jesť hlavne černobyľské ovocie a zeleninu a potom také rastlinky ako ľuľkovec zlomocný, muchotrávky zelené, červené a pod.
@krutafunebracka ked mi to zabalis ako jointa tak v pohode ale nie..bavime sa marihuane a nie o nejakom ovoci a zelenine z oblasti Cernobylu...lulkovec zlomocny netusim co je...a huby nemusim
@rischo Keď myslíš, mne je to v podstate jedno, ja som za to, že keď niekto chce húliť/chľastať/nejak inak drogovať, tak nech, ale hovno mu potom pomáhať, keď z neho bude troska, nechať ho tak, odkopnúť na ulicu a nech už nezavadzia, šmejdy nikto nepotrebuje a tento svet by trebalo prečistiť, tak nech kapú na ulici, ich problém, že s tým niekedy začali, nikto ich do toho nenútil, bola to ich voľba. Nevravím, že každý kto húli, musí skončiť ako troska, aby ste zas nezačali hneď ručať, ale je už i tak dosť vygumovaných vymetencov.
mam kamaratov.. teda mal som, uz pre nich niesom zaujimavy, lebo oni hulia 6krat denne po 5 bong a ja som za posledne 2 mesiace nemal ani jedno a dovolil som si na oslave narodenin tiez odmietnut.. som absolutne necoolovy a nesocialny.
@himynameismarek no je to fakt hanba nedat si bongo s kamaratmi..srandujem no blbe taky kamosi..ja v tom nikoho nepodporujem...lebo to je nezdrave aj ked sam to robim...
Zas su tu reci, ze je to pre socky OMG Clovek a vobec kazdy organizmus ma len dve funkcie: rozmnozit sa a umriet. Preco si ten zivot neuzit? Nic mi neda nieco naviac, nic mi neda menej...
@krutafunebracka neviem moc čo dávaš ako vieš, že tráva ti nič nemôže dať? vieš koľko umelecký diel vzniklo za nejakého iného stavu, alebo aspoň bolo inšpirované nejakým stavom? nie som nejaký extra hulič možno tak 3-4 krát ročne, ale takýto prístup nechápem pripadá mi to ako staré babky o satanovi
@mezomus No veď práve hovorím, že poznám takých kokotkov, zfetovaných „umelcov“ a sú to riadni kreténi. A mne sa feťácke umenie nepáči, to je fakt len pre sfetovaných debilov. (blee) Proste je to pre úbožiakov, čo sa nevedia zabaviť aj sami, bez trávy. A skutočný umelec je ten, čo dokáže vytvoriť niečo parádne aj bez toho, že by sa musel nafetovať. To je potom dosť lacné... Proste kravina, nezáujem.
@sorbiffer Akoby im ostali trvale nasledky... Su taki vymeteni, ako keby nezili v realite ale vo svojom inom svete. Mozno to nie je sposobene len tym, no pre mna je to dostatocny dovod...
@petery jhaaaj, tak pri pravidelnom velmi častom a dlhodobom huuleni to je niekedy na človeku poznať zmeni ti to pohľad na svet, ale zas podla mna tí ludia maju vyssiu duchovnu uroven, alebo jak by som to nazval ..a velakrat sa s nimi viem lepsie porozpravat, jak s "cistymi" noo, ale aj tak ja sa drzim hesla všetko s mierou.
Mimochodom, spolužiaci uznali, že viem byť dosť prepnutá (o tých golodných kartofeľoch a tak podobne) aj bez toho, zatiaľ čo spolužiak, čo je tiež tak nejak podobne prepnutý, ale on sa pre to musí zhúliť. Takže fakt je to zbytočnosť, iba ak tak pre socky, ako už bolo povedané, zabávať sa dá aj inak ... a lepšie.
@krutafunebracka šak ono naješ sa aj žihlavy, tak prečo sa žerú rezne? asi preto, že je to lepšie každopádne neviem prečo máš k nejakej zeline taký odpor mi to fakt príde ako keď babky riešia satana, lebo pán farár povedali, že chlapcov s dlhými vlasmi a celých v čiernom treba priviesť na svätú omšu lebo sú to stratené ovečky ovládané satanom
v podstate nie je ziaden problem, krutafunebracka to nechce a je jej fajn, niekto to zase vidi inak a snazi nieco mozno zistit, najist, prebadat. kazdy sme nejaky, kazdemu vyhovuje nieco a tak je to dobre.
@mezomus Ale však mne je to jedno, keď niekto chce, nech húli, ale ja s tým nechcem mať nič spoločné a navyše nemienim podporovať pomoc troskám, ktoré si tú cestu vybrali sami.
podla mna tí čo to skúsili a tvrdia že je to hnus tak klamu pretože to mi neak nesedí, hnus sa da povedať na heroin alebo aj na cigarety alebo na rozotrete botou hovno na chodníku ale ganja a hnus? a to už prečooO?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Veď práveže také slabošské sračky sa na to dávajú. Ja nie som pyča, aby som to vôbec skúšala, lebo je to zbytočná kravina.
Zas su tu reci, ze je to pre socky OMG Clovek a vobec kazdy organizmus ma len dve funkcie: rozmnozit sa a umriet. Preco si ten zivot neuzit? Nic mi neda nieco naviac, nic mi neda menej...
Tak sa drz hesla "Vsetko s mierou"
Och, niekto tu má veľmi "objektívne" informácie.
Mimochodom, akými myšlienkovými postupmi si dospela k takému tvrdeniu?
Predpokladám, že "...lebo v telke povedali, že..."
@alpynus Nie, lebo je to proste kravina ako silikónové kozy.