chemist:lenze ked si pustis marihuanu v idoseri,tak ti ten stav trva tak najviac 40 minut,ale po ´´pravej´´ travke mas stavy aj par hodin,zalezi od kvality a mnozstva..............a nejaky program ti urcite nenahradi ´´ozajstne´´drogy
chemist: no ja som vyskusla idoser,ale nic mi to nedava,proste raz a dost.....a po tom si ani nemohol vidiet ziadne halusky,prosto to neobsahuje ziadne psychotropne latky,ved je to len program ktory ti prehrava divne zvuky,a podla mna si aj sam navodis tie pocity,ved ked tych 30minut co to pocuvas myslis na to ze co ti to spravi,tak sa necudujem ze to ma aspon ake-take ucinky,ale podla mna celkovo nic moc...........orignal droga bude vzdy original a nijaky program ti to nenahradi
Ja som to uz davnejsie skusal a dal som si morphium ci co to bolo a po dvoch davkach mi padla hlava na klavesnicu... Niektore veci na mna ucinkovali niektore nie, ale trava trochu.
Viete, na to su special sluchadla alebo potrebujete zosilnovac, moj kamos ma zosilnovac a funguje to... To su signaly, ktore si ty neuvedomujes, ale tvoj mozog si to uvedomuje, takze podla mna to funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak niečo s toho docieliš tak len mizernú náladu a bohvie aké to ma vedľajšie dopady na psychiku.
Mam to doma, ale nic to so mnou nerobi.