Mám prosbu/ problém?? dá sa to nazvať hocako. Proste ide o, že zajtra by som mala ísť porozprávať dievčatám, budúcim dobrovoľníčkam v CVČ (vek cca 14-15 rokov) o tom, ako chlapci vnímajú, keď sa dievčatá pred nimi prevádzajú, pútajú ich pozornosť, snaži
Nechápem aký má takéto niečo zmysel, ktoré dievča by to zaujímalo? A hlavne ako ty ako dievča môžeš vedieť ako to vnímajú chlapci? A ideme zase generalizovať?
@bambolka doveď im tam chalana s namaľovaným xichtom a duckfaceom, oblečeného v minisukni a tričkom s výstrihom po brucho (problém je nájsť chalana, ktorý to bude predvádzať)
U tých 14tok to budeš mate dobre náročné... =D Ale podľa mňa tie čo sú "ľahšie" tam ani nebudú... takže to zvládneš... =D Tie už majú iné aktivity ako chodiť na nejaký dobrovoľnícky krúžok či čo to je.. =D
My sme raz mali prednášku o tom ale už od takých postarších manželov ,,že chlapci sú ako také trúby keď okolo nich preje dievča celý sa ,,rozohrejú na prasknutie,, ,,a dievčatá tie by si veľmi dobre mali chrániť svoje panenstvo nie ho len tak kdesi pohadzovať a hlavne nie do tej trúby ,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
staci aj takto ?