chcel by som poprosit o radu, mal som stary i tunes na starom PC cez co som si daval do iphonu pesnicky, obrazky a podobne a teraz uz nemam stary PC , ale mam novy aj kompletne odznova nainstalovany itunes ....tak ako tam dam vsetky playlisty a vsetko co
vies co, synchronizaciu skusam, lenze mi vypise ,ze to co mam v itunes mi prepise to co mam v mobile ....a ja v i tunes nemam zatial nic, to znamena ,ze mi ostane potom prazdny mobil a sa mi vymaze vsetko myslim....ja potrebujem z mobilu do prazdneho i tunes to dat a neviem
ked pripojis iphone, tak sa ti na lavej strane ukaze. tak na to klikni pravym a daj transfer purchases... ale to ti asi hudbu a obrazky neprekopiruje, iba aplikacie... neviem...
noo hej pozeral som aj na to transfer,ale nezda sa mi....a mas pravdu , ze je to komplikovane, uz som tam stravil nejaky ten cas , malokedy som som odchadzal kludny
Nooo ono neviem ci sa vlasne da takato opacna konfiguracia v itunes ale minule som mal taky program co mi z ipodu prekopirovalo vsetky subori do pc a odtial to uz je len kusok dat to do itunes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mne osobne to premenovalo súbory v iPode na náhodné kombinácie písmen, ale s tagmi by si mal vedieť, čo je čo.