šak ako tie možnosti sa nevylučuju navzajom šak dievča može byť naraz aj emo aj blondinka aj namyslena aj zmaľovana s kilami make-upu ja som skôr za 1. a 5. možnosť
Zena bez vystupujucich hrudiek korektoru na tvari je obycajna chudera, kam sa hrabe?...Ak na prvom rande zatrasie hlavou a neoprska mi pudrom topanky, ma uz len 5 dalsich minut a aj tak sme vlastne skoro skoncili.
ješkovi vočička a je to tu zas... tie možnosti... tá prvá sa mi páči najviac...
"prirodzene, co zo seba robia to co nie su"
prirodzené- čo zo seba robia, čo nie sú toto mám ako pochopiť? Akože je tá baba mierne schyza a chvíľku je normálna a chvíľku sa hrá na kráľovnu matku a podobne???
Ale... na druhej strane autor celého tohoto cirkusu má 15 (pokiaľ má aspoň 15) Tak sa nedivím.
A čo sa týka môjho vkusu, nevyberám si, čo chcem, ale čo nechcem a viem, že v živote by som nemal nič s nejakou vytretou, prihamanou, alebo priam debilnou babou. A už vôbec nie s niekým, čo nevie poskladať ani jednu normálnu zmysluplnú vetu (lebo v takom prípade pochybujem, že dokáže poskladať aj zmysluplnú myšlienku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nejaké divné, nie?
. . . ostatne moznosti sa mi nepacia :p
Utla postava , cierne vlasy , neskazeny charakter v ktorom sa najde aj zmysel pre humor , ma radsej kecup ako tatarsku a umyva sa zuby az PO ranajkach
"prirodzene, co zo seba robia to co nie su"
prirodzené- čo zo seba robia, čo nie sú toto mám ako pochopiť? Akože je tá baba mierne schyza a chvíľku je normálna a chvíľku sa hrá na kráľovnu matku a podobne???
Ale... na druhej strane autor celého tohoto cirkusu má 15 (pokiaľ má aspoň 15) Tak sa nedivím.
A čo sa týka môjho vkusu, nevyberám si, čo chcem, ale čo nechcem a viem, že v živote by som nemal nič s nejakou vytretou, prihamanou, alebo priam debilnou babou. A už vôbec nie s niekým, čo nevie poskladať ani jednu normálnu zmysluplnú vetu (lebo v takom prípade pochybujem, že dokáže poskladať aj zmysluplnú myšlienku)
toť vsjo, s pozdravom milované hovädo
a ked napises "ZIADNE!!!" potom neviem ci len ja, alebo aj ostatne casti zenskeho pokolenia maju nachvilku taky pocit ze su nanic..