Na Mac OS X sa oplatí využívať software, ktorý dokáže plne využiť jeho potenciál. Zväčša sú to aplikácie, dodávané spolu s ním. Apple už mnoho krát dokázal, že vie programovať tak, aby software nebol le
@kasko : tu nechcem diskutovať, je to typ pre Mac userov čo sú na Birdz.sk. Má to prílišne informačnú hodnotu, aby som z toho napísal samostatný článok na blog, tak to píšem ako typ na Apple fórm.
linux neni najlepší to je bulshit má stabilitu ale je normálnych userov je moc zložitý, mac má licenciu iba na mac stroje, čiže si ho nemôže dovoliť každý, a toto fórum je viac menej zbytočné a zdĺhavé a bez pointy
@11 : viac som ani nerátal, ako to pomôže 5 užívatelom birdzu, som spokojný
@10 : plánujem článok na úrovni, detailnejšie popísujúci detaily Apple iChat, v čom je lepší než Adium, ale už môžem dopredu povedať, že Adium som tweakoval tak dlho, až som prešiel na iChat. Prečo? Lebo je stabilnejší, konfortnejší a 1 plugin - Chax z neho robí na Macu dokonalý IM klient.
@kamili0 : ja som prišiel k linuxu 4-5 roky dozadu, za čiast linuxových distribúcií ako Fedora Core 2, Suse 10.0, Mandrake 10.0, dokonca Gentoo linux bez grafického inštalátora som zvládok. Najväčší bordel bola z toho hneď prvá menovaná distribúcia, kde skrátka nešlo nič! Žiadne ovládače na tlačiareň, IrDA bol sen, disky som musel moutovať ručne, webkamera...no mohol som zabudnúť taktiež. Z vymenovaných distribúcií boli na tom najlepšie Suse 10.0, Mandrake linux od ktorého som odyšiel kôli nutnosti kúpiť túto distribúciu, aby som získal automatic update.
Linux má potenciál v mobilných telefónoch a podobných špecifických zariadeniach,kde sa využije jeho modulárnosť a ľahká implementácia k zariadeniam - Google Android. Na desktope, nech si radšej v kancloch kúpia za 2k Windows XP Home, ušetria si mnoho problémov, viem z vlastnej skúsenosti.
POcuj Xcorpi,ale ja nemam MobileMe,cize si mozem honit aj s celym iChatom,ziadne sluzby od Apple nepouzivam. Ja som sa hral teraz s Adiumom,mam k nemu Growl a vytvoril som is ho pekne. A nemam problem so stabilitou.
@mato63 no, s iChatom funguje aj klasické ICQ číslo, zvolíš si nové konto - AIM - tam kde máš dať meno, zadáš číslo a password samozrejme password. MobileMe me.com ak si regneš, bude to vyzerať dobre a potom po tých 60 dňoch po expirácií, ti MobileMe IM ostáva plne funkčný aj bez nutnosti niečo platiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tu neni o čom diskutovať
skusal si ho ci len tak trepes
*****@vihorlat :/$uname -a
Linux vihorlat 2.6.25-ARCH #1 SMP PREEMPT Thu Jul 3 20:29:23 CEST 2008 i686 AMD Duron(tm) AuthenticAMD GNU/Linux
*****@vihorlat :/$
@10 : plánujem článok na úrovni, detailnejšie popísujúci detaily Apple iChat, v čom je lepší než Adium, ale už môžem dopredu povedať, že Adium som tweakoval tak dlho, až som prešiel na iChat. Prečo? Lebo je stabilnejší, konfortnejší a 1 plugin - Chax z neho robí na Macu dokonalý IM klient.
@kamili0 : ja som prišiel k linuxu 4-5 roky dozadu, za čiast linuxových distribúcií ako Fedora Core 2, Suse 10.0, Mandrake 10.0, dokonca Gentoo linux bez grafického inštalátora som zvládok. Najväčší bordel bola z toho hneď prvá menovaná distribúcia, kde skrátka nešlo nič! Žiadne ovládače na tlačiareň, IrDA bol sen, disky som musel moutovať ručne, webkamera...no mohol som zabudnúť taktiež. Z vymenovaných distribúcií boli na tom najlepšie Suse 10.0, Mandrake linux od ktorého som odyšiel kôli nutnosti kúpiť túto distribúciu, aby som získal automatic update.
Linux má potenciál v mobilných telefónoch a podobných špecifických zariadeniach,kde sa využije jeho modulárnosť a ľahká implementácia k zariadeniam - Google Android. Na desktope, nech si radšej v kancloch kúpia za 2k Windows XP Home, ušetria si mnoho problémov, viem z vlastnej skúsenosti.
""There"s Something in the Air" - Apple iChat" - Jablicka.com
» jablicka.com/uvodni-strana/t...