Ludia vcera som bol na icq a vyskocilo mi okienko ze na moj ucet na ICQ bol pripojeny niekto z ineho pc. Hovorim si ze asi nejaka chyba icq. Ale pre istotu som si zmenil heslo pomocou ofic.stranky icq. Ale naskocilo mi to zas. A nieje mozne aby to niekto
podla mna to mozes mat z toho, ze ked si niekde v netke sa prihlasoval, mozno si si tam ulouil aj heslo, ja som napr v jednej sa takto prihlasil asi do 30-50 kont, ale nic som nemenil
tie čudné správy aj mne posielajú nejaký ludia na icq čo ich nemám v kontaktoch...ešte aj čudné nečítatelné nicky majú nikdy som im neodpísala vždy to zruším...no ale odteraz si dám vačší pozor asi aby sa mi nestalo niečo podobné
ludia mne to prišlo raz dojebalo mi to cely počitač som to musel čisťiť a vždy ked zapnem icq tak to začne zasa... musim chodiť caz qip čo ma pekne sere... nejaky program nato pls alebo niečo ??
kyberiu poznam, dostala som sa tam cez kamoša, potrebuješ schvalenie nejakej rady či čo ale nechodim tam... su tam fora, stahovanie a pod. polroka bola stranka zablokovana, lebo raz hackli system nejakeho ministerstva(abo niečo podobne), bolo to aj v televiznych novinach..čiže.. nechcela by som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Äîěîőîç˙éęč fuckmyass(ňî÷ęŕ)ru 54474
ale uplne ked som chcel odist zo stranky, to naskocilo
Preto používam QIP
Äîěîőîç˙éęč fuckmyass(ňî÷ęŕ)ru 54474