Aj vam nejde ICQ?Poznam uz dost vela ludi,ktorym z nicoho nic nejde ICQ ,alebo ktorym nejde nainstalovat...Dost ma to sere,lebo ani mne nejde nainstalovat..Stalo sa to aj vam?
mne neulozilo vcera polku konverzacie s kamosom...a ked si prehadzujem kontakty s jednej skupiny do druhej tak sa mi vymazu...potom zase ICQ blbne....docerta s nim!
no ale ak mas ninstalovanu 5.1 tak ide teda ak ako som povedala sa tvaris ze nie si na svojom pocitaci,lebo inak by sme museli choditna icq cez meebo a to by bolo na hovno,nastastie aj ked uz sa neda stiahnut ale este stale ide 5.1
ICQ je uz dost nahovno program.. mne napr vobec neuklada historiu.. aj ked mam nastavene zeby ukladalo.. dalej zlyhavaju prenosy.. radsej si dajte QIP .. cely ucet vam ostane.. a neni problem s nicim..
no boze...icq je blbost..su tam zbytocne reklamy...dajte si qip alebo mirandu...ale qip je naj...normlane na stranke www.gip.ru....tam to je...ked si do anglictiny prepnete...
no mne nesla nainstalovat 6 a tak som bola donutena nainstalovat si 5.1 a tam sa ma potom na konci opytalo ze ci nechcem 6 a tak som dala ze ano..... ......
...no a teraz sa mi hocikedy stava ze mi prestane ist a musim ho zavriet a potom zase odznova otvorit....no to ma vie nastvat... ....
mne 6 nechcela odosielat a prijmat subory, sem-tam mi vymaze kontakty alebo nechce spustit hru a niekedy ked sa prvykrat prihlasim,tak naskoci chyba a az potom prihlasi....
5.1 ide len sa to vola Net vigator, ja normalne na nom fungujem a vyhovuje mi...aaaa inak aj ja ked si pridam noveho do listu a prehodim do inej skupin ako general, tak sa mi proste nekedy vymazu....aj 6 krat si pridam a 6 krat sa vymaze...
QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP FOREWER!!!!!!! kaslite na ICQ, je to len velky podvod, zabera to kopec RAM (pre neznalych - pocitac vam ide pomalsie ako by mohol), a navyse vsetky spravy ktore napisete su majetkom ICQ (takze ich mozu pouzit akokolvek chcu). QIP neobmedzuje, je to jednoduchy program a navyse funguje aj na USB kluci, takze staci len Plug and Play
presne ICQ konečne stráca ludi, lebo robia blbosti, QIP a Miranda, netreba nič viac dodať, skúste čo vám viac vyhovuje, ja mám qiq už dlho, a len si začínam teraz všímať, ako všetci prechádzajú na qip. tak sa pridajte aj vy. zmažte ICQ.
@26 noooo isto ....mozno to obcas blbne mne zatiam ani raz ale to ej tym ze nesom vkuse tam ale mam tam vsetkych ludi co potrebujem a tazko oni zrazu prejdu niekde inde ....
povedal som daco ine? ja som ti len povedal, aky je rozdiel medzi QIP a ICQ. ICQ ti strka pod nos milion reklam, je pomaly... ano, ma v ponuke milion hovadin ako debilne animovane smajliky a somariny, ICQ hry atd. ale naco je to dobre? Hrat sa mozem aj cez prehliadac. QIP, aj Miranda je dobry, FLEXIBLNY klient ktory zbytocne nezatazuje system.
@22 kasko trafil klinec po hlavicek pidgin rulez (ja som este chvilku pouzival Licq lebo sa mi pacili reakcie ludi ktory si hned spojili vyslovnost slov Licq a lick )
ICQ sux z niekolkych pricin: pridrbane reklamy a priverzii 6 aj mrte vela zozratej RAM ako uz bolo spomenute a jedna z veci, ktore ma sraliasi najviac kym som mal estedakedy daavno 5.1 bola, ze ked nahodou vypadol icq protokol kvoli nejakym upravam alebo co tak NIKDY opakuje NIKDY stesa nedozvedeli co sa deje. Nejde icq, idem pozret News na icq.com a co sa docitam?.. hovno.. milion reklam a popisov ake uzasne je icq ale ziadne informacie pre uzivatela preco sa neda pripojit. Ak pouziva PC viac uzivatelov, kazdy s vlastnym prihlasovacim menom odporucam jednoznacne mirandu. Pokial su viacery Useri na jendom accounte tak QIP lebo ma jednoduche prihlasovacie menu(v mirande teba v Options prepisat ICQ number.. su sice pluginy na to ale v dost slabom stadiu). Takze rozhodne treba prijat laskavost "Cerveneho brata" a pouzivat qip.
Btw. taktiez existuje stranka www.meebo.com, podporujuca viacej IM protokolov (mozes sa prihlasit aj vo vsetkych naraz ako v mirande)..vhodne hlavne na PC niekde v skole alebo na miestach kde nie je nainstalovany IM klient a prava nedovolia instalaciu programov.. 100% spolahlivost
Stalo sa to aj mne a preto používam perfektný QIP... to je akoze ICQ,akurat nieco lepsie a praktickejsie...ale pouzivas tam ICQ cislo na prihlasenie,takze je to vlastne ICQ,akurat to je v tom,ze toto ti pojde nainstalovat
Čaute tiež som sa trochu pasoval s týmto problémom ale nakoniec som to vyriešil.
Návod vám dávam v EN ale určite to pochopíte.
Hi folks,
I've found a solution to this problem...it's not mine, I've just translated it from German.
First you navigate to: C:Windowsinf and find mdac.inf, right-click on this, select Install from your context menu. The install process starts, and a moment later it will ask for Windows XP SP2 installation CD. Click Browse and navigate to your drive letter, corresponding to your CD/DVD, open the I386 folder, (example: E:I386).....click OPEN, then OK..... and you're done.
Works like a charm
mne to už funguje a mám tam SP3
Ale keby som si mal vybrať či chcem používať ICQ alebo Mirandu určite to vyhrá Miranda s obrovským náskokom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
lebo ak 5 tak potom preto ze to chce novu verziu od teba,ale ak sa prihlasis ako host alebo proste nedas zapamatat heslo tak ti pojde
a jj qip je dobre este do toho cestinu nainstaluvat a je to
...no a teraz sa mi hocikedy stava ze mi prestane ist a musim ho zavriet a potom zase odznova otvorit....no to ma vie nastvat... ....
...
"QIP je alternatívny klient na IM podporujúci protokol ICQ."
dufam, ze staci
pri debilnom vysvetleni to chap tak, ze aplikacia ICQ je Internet Explorer ... a aplikacia QIP je Firefox alebo Opera
ci sa prihlasis na birdz cez IE alebo FF je jedno
tak isto mozes komunikovat s ludmi z tvojho kontakt listu aj cez QIP; staci sa len prihlasit ako na icq
povedal som daco ine? ja som ti len povedal, aky je rozdiel medzi QIP a ICQ. ICQ ti strka pod nos milion reklam, je pomaly... ano, ma v ponuke milion hovadin ako debilne animovane smajliky a somariny, ICQ hry atd. ale naco je to dobre? Hrat sa mozem aj cez prehliadac. QIP, aj Miranda je dobry, FLEXIBLNY klient ktory zbytocne nezatazuje system.
@30 A porovnavat ICQ a IE je blbost...
porovnavat icq a IE nieje blbost...shit ako shit...
ICQ sux z niekolkych pricin: pridrbane reklamy a priverzii 6 aj mrte vela zozratej RAM ako uz bolo spomenute a jedna z veci, ktore ma sraliasi najviac kym som mal estedakedy daavno 5.1 bola, ze ked nahodou vypadol icq protokol kvoli nejakym upravam alebo co tak NIKDY opakuje NIKDY stesa nedozvedeli co sa deje. Nejde icq, idem pozret News na icq.com a co sa docitam?.. hovno.. milion reklam a popisov ake uzasne je icq ale ziadne informacie pre uzivatela preco sa neda pripojit. Ak pouziva PC viac uzivatelov, kazdy s vlastnym prihlasovacim menom odporucam jednoznacne mirandu. Pokial su viacery Useri na jendom accounte tak QIP lebo ma jednoduche prihlasovacie menu(v mirande teba v Options prepisat ICQ number.. su sice pluginy na to ale v dost slabom stadiu). Takze rozhodne treba prijat laskavost "Cerveneho brata" a pouzivat qip.
Btw. taktiez existuje stranka www.meebo.com, podporujuca viacej IM protokolov (mozes sa prihlasit aj vo vsetkych naraz ako v mirande)..vhodne hlavne na PC niekde v skole alebo na miestach kde nie je nainstalovany IM klient a prava nedovolia instalaciu programov.. 100% spolahlivost
Návod vám dávam v EN ale určite to pochopíte.
Hi folks,
I've found a solution to this problem...it's not mine, I've just translated it from German.
First you navigate to: C:Windowsinf and find mdac.inf, right-click on this, select Install from your context menu. The install process starts, and a moment later it will ask for Windows XP SP2 installation CD. Click Browse and navigate to your drive letter, corresponding to your CD/DVD, open the I386 folder, (example: E:I386).....click OPEN, then OK..... and you're done.
Works like a charm
mne to už funguje a mám tam SP3
Ale keby som si mal vybrať či chcem používať ICQ alebo Mirandu určite to vyhrá Miranda s obrovským náskokom.
momentálne používam túto » miranda-easy.net/pack.php...
Nejde ti asi preto, lebo je verzia 6.5