Sewa ..Tí,ktorí maju ICQ prosim, pomozte. Uz asik dva mesiace mi blbne. Blbne takto: ked kliknem na fotku,s tym,ze si ju cem zmenit ono to nejde,.. nenacita sa to.. ,potom nemozem pouzivat status manager -cize rôzne statusy- tiez preto lebo sa to nenacita
uf ja taky antitalent.. nechapem to slovko - regedit - a hladat icq.. akoze hladat v PC ? hmm.. Asi blba otazka,ale nevyznam sa v tom moc, ten firewall,ehm kde to najdem aby som to mohla kuknut?
tento pocitac,ovladaci panel,ochrana,brana fire wall no nechcem robit chytraka ale podla mna firewall je lepsie mat vypnuty a pouzivat niaky schopny antivirus napriklad avast
Hmm. ICQ Lite mam medzi vynimkami -ten firewall - je to zle ci dobre? mam to dat prec? Ja som skusila setko jak mi pisal Tommyhot ale nepomohlo.. Je este nieco podobne ako ICQ? Skype mam, ale nieco take ako ICQ ? Pocula som, aj o Mirande ci ako sa to vola.. je to dobre?
hm a co tak si nainstalovat qip? je to to iste co icq dokonca ti ostane aj nick aj heslo aj priatelia vsetko..len to inak vyzera..nemas problemy s nicim..a ani nepada icq..proste pohoda..
Mno ten firewall to je dobre ze ho mas, ale ten wstawany do winXP je obycajny shit, takze to mozes fachat aj bez neho.. pre cloweka neznaleho kludne staci Zone Alarm (www.zonelabs.com)
Ak si sprawila presne to co som napisal, tak to muselo na 100% pomoct, pretoze regeditom mozes kompletne wymazat s compu to co potrebujes... Cize wymazes registre ktore ti zabranuju pouziwat ICQ tak ako treba..
Inak mozes mat w compe kludne wolake sracky co ti ciastocne blokuju spojenie s icq serverom. Skus si comp zoscanowat aj nejakym anti spywarom (spybot search & destroy)
Ale to completne wymazanie registrou, by malo pomoct
Typek: iba antiwirak ta neochrani pred "wonkajsim swetom" a hlawne nie na OS typu microshit windows. Firewall je w dnesnej dobe nutnost.. A aj nejake doplnky k firewallu..
Lakino: ma qip podporu tzers a tych podobnych zabawok w ICQ 5.1?
a pisat ludom a dostavat spravy ti ide? lebo ak hej tak potom neni chyba v tom ze mas firewall alebo podobne.
ja by som skusal tie registre vymazat a odinstalovat icq a vymazat cely den adresar ako bolo povedane. a tiez co bolo povedane, dat avastom (avast antivirus, je to free a stiahni si to z www.avast.com) prescanovat comp v boote.
alebo nainstalovat qip. alebo odinstalovat win a prejst na linux alebo mac
Duri: mozes mi wyswetlit co ma directx s ICQ 5.1? bo newiem si to ziwo predstawit,ze by ICQ potrebowalo podporu directx...
Karci: no hej firewallom to nemusi byt, ale ine je ked pises a ine je ked posielas/prijimas subory a podobne...
Pri pisany ide comunikacia cez icq server (na porte 5190) a pri ostatnom, teda fajly, hry a podobne ide comunikacia priamo od usera k userowi (na nejakom lokalnom porte) a tam to uz moze firewall blokowat..
Instalacia linuxu nic neriesi, pretoze predpokladam ze ona sa chce hrat a chce wyuzit ICQ naplno, a na linuxe sa to neda... Na MACu to uz newjem...
Mno flash to uz skor, ale urcite nie directx.. Ale zas jej dokopy nejde nic robit na ICQ a on neni cely stawany na flashi... Takze tam to asi nebude...
Cocca-colla: skus si wytworit nowy ucet, ci to pomoze...
Tommyhot: ma aj novy.. stale to iste... Pisat spravy a posielat mozem... fuuuha.. ale sa to rozbehlo.. a ten flash je na co dobry? Sorry za take otazky,ale sa v takychto veciach nevyznam .....
Už som riešil takýto problém a to PC bolo s pôvodným DX, ani neviem akým, asi ver. 6. Po nainštalovaní DX9c sa normálne zobrazoval devil a iné somariny. Jednoznačne, upgradovať DirectX aj FLASH.
btw: Používam QIP, tak nejdem zo seba dělat machry na ICQ
Lame user ktorý sa potrebuje hrať, nevyzná sa v PC, myslí si že FW je zbytočný a má rád reklamami preplácaný a vzhľadovo otrasný IM, nech kľudne používa ICQ od AOL (America Off-Line )...
Každý iní kto požaduje funkciu a stabilitu, nech si zaobstará QIP (pre AOL ICQ protokol) alebo Mirandu (pre všetko ostatné)... Prípadne komerčný Trillian Pro...
Ešte dodám:
Firewall vždy! Aj keby to mal byť ten ktorý je vstavaný vo Windows XP SP2. FW je potrebný na každom PC ktoré je pripojené do akejkoľvek siete!
xixi no dobre som sa na tomto tu zasmiala hlavne na tom FW ci je potrebeny alebo nie a ci ho mas dat prec lol.. ale inak pohodka. a uz si to poriesila teda ten problem ma zaujima pri tolkych dobrych radach....?
Cocca-colla: ak ti to nejde, tak je jednoznacne chyuba w registroch.. To ze si das najnowsi directX to prawdepodobne nic newiriesi, pretoze pred tym ti to frcalo aj bez DX, nie?
Ked si nainstalujes soft (tusim sa wola registry protection, abo tak nejak) tak uwidis ze pri instalacii hociakeho shitu ti wyhodi okno, ze sa menia zaznamy w registroch... Cize hocico co si instalowala, ti teoreticky mohlo doebat ICQ kluce w registroch... Skus wygooglit registry repair alebo proste njeco co ti moze oprawit poskodene registre, mozno ze to pomoze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
No skus to asi takto:
1. odinstaluj ICQ
2. rucne wymaz wsekty priecinky ICQ ktore zostali po odinstalacii
3. chod do start -> spustit -> regedit
4. daj hladat ICQ
5. wymaz wsetko kde najdes njeco o ICQ
6. zoscanuj PC nejakym antiwirakom
7. prewer firewall ci ti neblokuje ICQ
8. nainstaluj ICQ
Vyhodi sa ti take okno a tam daj Edit -> Find (alebo Upravy -> Hladat pola toho jaky mas windows)
a tam zadaj ICQ a najde ti vsetky kluce, data... na ICQ a tie vymaz ... a vzdy adj potom najst dalsie...
Ak si sprawila presne to co som napisal, tak to muselo na 100% pomoct, pretoze regeditom mozes kompletne wymazat s compu to co potrebujes... Cize wymazes registre ktore ti zabranuju pouziwat ICQ tak ako treba..
Inak mozes mat w compe kludne wolake sracky co ti ciastocne blokuju spojenie s icq serverom. Skus si comp zoscanowat aj nejakym anti spywarom (spybot search & destroy)
Ale to completne wymazanie registrou, by malo pomoct
Typek: iba antiwirak ta neochrani pred "wonkajsim swetom" a hlawne nie na OS typu microshit windows. Firewall je w dnesnej dobe nutnost.. A aj nejake doplnky k firewallu..
Lakino: ma qip podporu tzers a tych podobnych zabawok w ICQ 5.1?
ja by som skusal tie registre vymazat a odinstalovat icq a vymazat cely den adresar ako bolo povedane. a tiez co bolo povedane, dat avastom (avast antivirus, je to free a stiahni si to z www.avast.com) prescanovat comp v boote.
alebo nainstalovat qip. alebo odinstalovat win a prejst na linux alebo mac
Link na stiahnutie:
» www.stahuj.cz/hry_a_zabava/do... [oz]=9.0c&g[up]=EN
Karci: no hej firewallom to nemusi byt, ale ine je ked pises a ine je ked posielas/prijimas subory a podobne...
Pri pisany ide comunikacia cez icq server (na porte 5190) a pri ostatnom, teda fajly, hry a podobne ide comunikacia priamo od usera k userowi (na nejakom lokalnom porte) a tam to uz moze firewall blokowat..
Instalacia linuxu nic neriesi, pretoze predpokladam ze ona sa chce hrat a chce wyuzit ICQ naplno, a na linuxe sa to neda... Na MACu to uz newjem...
» www.adobe.com/shockwave/downl...
Cocca-colla: skus si wytworit nowy ucet, ci to pomoze...
btw: Používam QIP, tak nejdem zo seba dělat machry na ICQ
Lame user ktorý sa potrebuje hrať, nevyzná sa v PC, myslí si že FW je zbytočný a má rád reklamami preplácaný a vzhľadovo otrasný IM, nech kľudne používa ICQ od AOL (America Off-Line )...
Každý iní kto požaduje funkciu a stabilitu, nech si zaobstará QIP (pre AOL ICQ protokol) alebo Mirandu (pre všetko ostatné)... Prípadne komerčný Trillian Pro...
Ešte dodám:
Firewall vždy! Aj keby to mal byť ten ktorý je vstavaný vo Windows XP SP2. FW je potrebný na každom PC ktoré je pripojené do akejkoľvek siete!
AV v žiadnom prípade nemôže suplovať FW!
Sakra, tak mi tu chýba editácia príspevkov...
Tak strašne som zvyknutý na fóra založené na PHPBB alebo vBul, že si ani príspevky po sebe neprečítam...
Ked si nainstalujes soft (tusim sa wola registry protection, abo tak nejak) tak uwidis ze pri instalacii hociakeho shitu ti wyhodi okno, ze sa menia zaznamy w registroch... Cize hocico co si instalowala, ti teoreticky mohlo doebat ICQ kluce w registroch... Skus wygooglit registry repair alebo proste njeco co ti moze oprawit poskodene registre, mozno ze to pomoze.
a ten qip zase neni nist extremne odlisne tak preco sa trapit s niecim co nejde a nepresedlat nan? podla mna je pre kazdeho