Ahojte chcela by som sa opýtať či ide niekto na architektúru do Batislavy a ako ste natom s talentom a prípravou na talentovky alebo poznáte niekoho kto tam talentovky už robil? Ďakujem
@handy si na architekture alebo sa chystas ? a citala som uz podobne clany ale vzedy tam ludia pisu ze ich to bavi aj napriek tomu myslim ze to chcem aj ja ale ved uvidime
aj ja by som chcela ísť na architektúru, len každý ma od toho odhovára a popravde aj ja sa toho dosť bojím .. hlavne toho že sa potom nikde neuplatním, to by som musela byť fakt dobrá ..
kamoškina kamoška vyštudovala architekturu a nemá už rok prácu :/
mna tiez odhovara vela ludi ale velmi to chcem co som citala aj na inych blogoch forach kazdy pise ako nespal uz par noci ale za nic by nemenil ze to stoji aj tak zato. Velmi ma to bavi a chcem to ako vzdy vyskusat na vlastnej kozi zazit to a hlavne ucit sa tie veci.
@rainbowchick nie, bože chráň aby som šla na architekturu mam par priatelov ktori chodia na FA STUBA a dost ich to nici. ale tak mas talent a ten rozhodne mat musis inac talentovky neprejdes mas tak z 30 % vyhrane. potom je to tvrde obkreslovanie roznych podorysov. stvorcekov murov, stien, a podobnych arch. veci (rozumej rozne zadania, ktore si prefotis a potom ich doma prekreslujes) kamoska nestihala tak som jej s tym pomahala a to studujem biologiu priprav sa na bolavy chrbat matematiku, vela penazi na papier farby a technicke pera nechcem ta vsak odradit ak je to tvoj sen urcite chod za tym
tak to je teda dobre povedane myslim ze toho nenecham hm tak to aby som si nasla aj ja nejaku dobru kamosku ktora by mi pomohla no kreslenie podorysov ma celkom bavi tak hadam nezmenim nazor
Dlhodobo pripravujem na prijímacie skúšky na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby.
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
rozposielam spolužiakom...
ja som na Dizajne...
kamoškina kamoška vyštudovala architekturu a nemá už rok prácu :/
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby.
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.