@nataly123 čo ti budem hovoriť ... komedia ... dokopy neviem nič a už som v 3 ročníku ... ale nie, tí ktorí to beru seriozne možno aj dačo vedia ... ešte aj 2 týždne po skúške .. potom neskôr už tiež nie .... keď je to tvoja vášeň ten dejepis tak budeš v pohode ... ale keď to ideš študovať len ako "z núdze cnosť" tak neviem .... ja som ten druhý prípad ... a som na škole, lebo furt to robím dajak tak že ma nevyhodia ... uvidime čo bude na štátniciach ...... každopadne tebe držím palec nech si spokojná .... a byť učiteľkou nie je vôbec zlé
to je blbost, ze geosky je viac...mozno na ZS...na SS je ovela ovela viac obcianky....geo na gympli proste nefrci.....holka, urcite mas lepsie uplatnenie ako chalan (si myslim....)....ale zalezi od toho, kde budete ucit a ci vobec budete ucit
Do Žiliny tiež na učiteľstvo, ale s anglictinou. Ja som chcela hlavne jeden jazyk a UKF som si dala ako poistku, keby mi to s jazykom nevyšlo a brali tam podľa priemeru, tak aby som mala aspon nieco iste
@sorciera no neviem .... na geo nas bolo na zaciatku skoly 80 v rocniku .... obcianka sa na druhej strane ani neotvarala lebo nebol zaujem zo strany studentov ... tak kde su potom tí gymplaci, u ktorych ta obcianka tak frci ?
@rothschild isli na prava, medzinarodne vztahy a podobne odbory ....aspon nasich studentov tak pripravujeme....na ucitelstvo obcianky ide malokto (malokto chce byt ucitelom).....geo v praxi nevyuzijes tak ako obcianku....kolko na SS vas slo maturovat z geo?
@rothschild aaa, zabudla som...drviva vacsina sla aj na ekonomiu....totizto z obciankou mozes ucit nielen cistu obcianku...ale seminar z prava, psychologie a aj ekonomie........hmmm..tak si to zrataj
@sorciera ma pravdu v niecom aj ked na kazdej skole to je inac ..ale u nas ...islo maturovat z obcianky teda v podstate z nauky o spolocnosti skoro vsetci ti co nechceli ist na medicinu,farmaciu alebo techniku
dost vela nas bolo, ucili nas traja ucitelia ...z geografie isli maturovat no asi 20 a z toho polka mala druhy maturitny predmet nosku
@rothschild ved prave...ze geo...ucis par zakl. hodin...lebo nemas ani seminar (kedze z nej idu maturovat max. 5)...zatialco z nosky, ekonomie, psychologie....dokopy u nas maturovaloa si 70lusi....takze seminarov bolo pozehanne.....cize uvazok na gympli s obciankou naplnis......(hovorim oss)....na ZS je situacia ina...tam mas vsehovsudy dokopy 4 hodiny (cize to chce druhy silny predmet...)
U nas na školy tento rok z občianskej išlo maturovať 47 a z geografie 6, pričom geografiu sme mali dokopy za 4 roky len 5 vyuč. hodin, OBN 4 vyuč. hodiny zato ale seminare na nauku boli 4 hodiny a na geo len 2 , maturitu z OBN si davali tí, ktorí chceli isť študovat právo, ekonomiu, masmedialnu komunikaciu, učitelstvo ae geo len tí kt. chceli isť na učitelstvo ale prirodovedecku fakultu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a z geosky od nas zo strednej nematuroval nikto ... dokonca sa s nou nikto kto maturoval na mojej strednej za 4r svojho studia ani nestretol
dost vela nas bolo, ucili nas traja ucitelia ...z geografie isli maturovat no asi 20 a z toho polka mala druhy maturitny predmet nosku