Tak mne nejde matematika vobec : disappointed: mala som z nej mat 4 .. dala mi 3 .. fuuuuha a ked som dostala vysvedcko tak na celu triedu som zrevala : milujem vas,ucka moja nechcite vediet co sa dialo potom
Mna matika bavila, aj ked znamky hlavne ku koncu strednej hovorili o niecom inom... aj na vyske tvorila matika podstatnu cast uciva, ale vsetkym som nepoznaceny presiel...
ja som matiku nenávidela. mala som vždy 2ku, ale to len tak, že mi sem-tam pomohla spolusediaca, inokedy som sa mechanicky neučila, čo mám nak dosadiť, aby mi to akotak vyšlo...
fakt vážne, matika je hnus. keď už bol posledný polrok, čo som mala matiku, vypočítala som si, koľko hodín ešte musím do konca odtrpieť a spravila som si papierový kalendárik. ten som si zavesila na stenu vedľa lavice a po každej hodine som si jedno číselko odstrihla. a bolo aj s mojou matikou.
Teraz si žijem krutý maturantský život, ale našťastie bez matiky
Ayreen: Ty sa mas ja som sa s matikou musela trapit este aj cez maturitny rocnik A to si este pamatam, ze koncorocka bola tesne pred maturami no skoro som neuverila, ked nam profesor povedal ten datum akoby som nemala ine problemy len matiku sa ucit...
nj ide, a celkom ma bavi a neraz ma matika prijemne posteklila pri srdci dovtipnostou vysledkou
napriklad ako dlzka krivky roviny cosinusa hyperbolickeho od intervalu ma v celku milo prekvapilo ze sa to rovna e - 1/e aaaaaaaaach ja tu matiku proste zerem
nenavidiiiiiiiim matiku fuuuuujj je to najhnusnejsi predmet na svete nestaci nam v zivote spocitat si penieze??? ja tomu vobec nepochopim,,, ale co sa da robit nic.. bohuzial zivot je svina,,,
boode moj,tie rovnice.. mne nesli zo zaciatku teraz uz je to celkom v pohodke,dokonca mi ucitelka powedala ze som jedna z najlepsich,... do vsetkych ucitelov perun udrel
Matika, je na za zakladnej a strednej easy (az na limity a derivacie, tie nemaju na strednej co robit...) len treba dobreho ucitela, aby vedel vysvetlit podstatu a nie rovno napisat hlupy vzorec. Ja matiku ucim tak, ze nenapisem vzorec (vacsinou ani nepamatam) ale dam sposob ako to cisto logicky odvodit. Funguje to, deti matika potom bavi
Na zakladke som chodila do matickej a mala som ju aj hrozne rada. taka lahoda, ale ratali sme jak divi a ked som prisla na strednu, tak zatial ma dost ze nebavi, lebo nas triedny dava debilne nudne priklady, tak dva za hodinu stihne vyratat... zaspavam no. uz len take examovske ma bavia
milujem matiku ale neznasam geometriu, pretoze nedokazem nosit do skoly pravitka v nepolamanom stave, kruzidlo s nepolamanou tuhou a nepolamany uhlomer... inak by to bolo fajn
ja mam rada matiku... asi najviac zo vsetkych predmetov... niekedy je to asi jediny dovod pre ktory sa dokopem vstat z postele a ist do skoly
inak minule ma matika dost nastvala... upravovala som faktorialy, asi 5 krat som umyvala pocas toho tabulu, lebo toho bolo strasne vela a nakoniec vsetko vypadlo... ucitelka bola nadsena, ze aky pekny priklad... ja teda nie :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
fakt vážne, matika je hnus. keď už bol posledný polrok, čo som mala matiku, vypočítala som si, koľko hodín ešte musím do konca odtrpieť a spravila som si papierový kalendárik. ten som si zavesila na stenu vedľa lavice a po každej hodine som si jedno číselko odstrihla. a bolo aj s mojou matikou.
Teraz si žijem krutý maturantský život, ale našťastie bez matiky
a takto, matiku vam nema nikto vysvetlovat, to musite sami pochopit basnicku sa nauci kazdy, napisat ju je nieco ine
napriklad ako dlzka krivky roviny cosinusa hyperbolickeho od intervalu ma v celku milo prekvapilo ze sa to rovna e - 1/e aaaaaaaaach ja tu matiku proste zerem
no a niekedy sa mi stane, ze neviem ani kolko je 8 x 7 (= 56)
» www.pohodovamatematika.sk/index.php?page=...
inak minule ma matika dost nastvala... upravovala som faktorialy, asi 5 krat som umyvala pocas toho tabulu, lebo toho bolo strasne vela a nakoniec vsetko vypadlo... ucitelka bola nadsena, ze aky pekny priklad... ja teda nie :/