Povahové črty: Nechá chlapa trtkať s inými, navarí, uprace, operie, nikdy nebude chcieť deti, bude veľa zarábať, nebude ju nikdy bolieť hlava, nikdy nebude mať krámy a bude vždy poslúchať na slovo.
ja jebem na secko, musim sa do nej zamilovat a to je hlavne... teda zalubit a tak...
hovorte si co chcete... ale myslim si ze laska si nas najde... poznam par dievcat uplne super inteligentne a pod. a mozem ich mat hocikedy.. ale ja ich nelubim/ nemilujem takze...
@istsinka tak ale to ste vsetky ja, bohuzial, nepoznam jedinu, co by nebola ale mas frajera, viem, ze sa milujete najviac ko to ide, cize ty to uz riesit nemusis
nie zaostalá, nie namyslená, nie chudá a nie tučná, taká čo ma neopustí kôli inému. hlavne zmysel pre humor ale nie prehnané že vkuse všetko iba zo srandy a nič vážne. A hlavne normálne názory a hodnoty. Ja viem, chcem veľa a veľa nemožného.
@depropex presne som chcela napisat uz predtym, ze ten vek bude asi problem...ale tak urcite aj nejaka taka existuje. A vidis, sam vravis, ze si ju nasiel - tak nech ti to s nou vyjde!!!
Samozrejme sú aj také ktoré su sexy ale majú napr. IQ menšie ako 60 alebo sú take čo majú každý týžden iného chalan (kurvy) a ešte jedna vec radím vám nikdy si neberte za ženu taku ktorá fajči a pije!
@garza s tym fajcenim a pitim - moja rec, nie je nic odpudzujucejsie na zene ako jedna z tych veci (nehovoriac o tom, ked su vykonavane obidve cinnosti naraz, to je uplne hrozne!!!) A plati to aj naopak (u muzov), ja osobne by som si ani nevedela predstavit byt cely zivot s niekym, kto pije alebo fajci. (Ok, fajcenie sa da este tolerovat, ale pitie...) Na druhej strane niektori to dokazu (len ci su aj stastni, o je druha vec), vselijaki sme.
tmave dlhe vlasy, farba oci akakolvek okrem hnedej, stihla, ticha, mila, zlata, zmysel pre romantiku, nie prilis velke prsia, pekny zadok, proste moja laska
som dospel do stavu, kedy fakt vzhlad vobec nie je tak dolezity..nech to je klise, nech to nie je.. ale chcem, aby bola tam v hlave hore, rozumna.. normalna
v prvom rade aby mala v hlave všetko pokope dnešné baby to väčšinou nemajú... ale nájdu sa vínimky ....keď je pekná tak je to len to pozitívne ale "škaredá" nie je žiadna na každej je niečo pekné ...ale základ je že k nej musím niečo cítiť ...niečo viac ako to že sa mi páči ...že si vystačím s ňou a že nepotrebujem inú ...ale úplne ideálny nie je nikto na svete každý máme chyby..
Napíšem pár vlastností podla mna by určite mala byť milá, úprimná, inteligentná, chápavá, otvorená, spolahlivá, rozumná, šikovná, odvážna, maznavá, hravá, prítulná, zvodná, nezávyslá a svojská so zmyslom pre vkus.. =D =D =P
@vampyyri presne ale tak ja nesúhlasím ani z jedným ani z druhým mínaš na to peniaze a čo z toho máš?? možno dobrý požitok ale ničíš si tým vlastné tele ja som ochutnal jedno aj druhé už keď som mal okolo 11 rokov ale od vtedy nič a ani sa k tomu nechcem vraciať,a pritom poznám kopec pekných devčiat+múdrych ktoré nepiju a ani nefajčia.......a najlepšie je že mám spolužiačku je odo mňa asi o rok mladšia neviem ale viem že ona vipije 6dl prevareného vína a je opíta jak hrom
@garza ja tiez nesuhlasim ani s jednym ani s druhym, ved som to napisala A poznam tiez kopec ludi, ktori nepiju a nefajcia - ved vieme ako to je, vrana k vrane sada
Mala by to byt arogantna, sebaista, cielavedoma, prehnane inteligentna osoba. Osoba, ktora nerozdava city a priazen kazdemu ani len naznakmi.
Osoba, ktoru by som mohol obdivovat. Osoba, ktory ba ma milovala a bolo by to zretelne vidiet na jej pohlade a spravani a jej priazen by patrila len mne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Povahové črty: Nechá chlapa trtkať s inými, navarí, uprace, operie, nikdy nebude chcieť deti, bude veľa zarábať, nebude ju nikdy bolieť hlava, nikdy nebude mať krámy a bude vždy poslúchať na slovo.
@mm47 a podla mna tato bude vedet prd uvarit!
Staci ze je bohata , mozme chodit po restikach
hovorte si co chcete... ale myslim si ze laska si nas najde... poznam par dievcat uplne super inteligentne a pod. a mozem ich mat hocikedy.. ale ja ich nelubim/ nemilujem takze...
cele je to o tom co ku komu citime...
ešte že som našiel takú ktorá zodpovedá ideálom, ale ak ma nechá tak ma jebne, mne už sa taku nebude chcieť hľadať
je to relatívne
ale diki, dufam že už také nebudem musieť nikdy riešiť lebo s touto to vyzerá skutočne solídne , a to už ja ked poviem ....
a to je skvele, len tak dalej
Osoba, ktoru by som mohol obdivovat. Osoba, ktory ba ma milovala a bolo by to zretelne vidiet na jej pohlade a spravani a jej priazen by patrila len mne.