1-2 x za týždeň to je proste ideál (ono závisí aj od toho typu blog, ak je to napríklad "Denník z Ameriky", tak to môže byť aj každodenne, ale nie polroka, ale tak 1-2 mesiace, čiže na "Denník z dovolenky v USA" sa to hodí, ale napr. na celoročné štúdium v amerike by sa hodilo pár krát za týždeň, ale nie denne.
Ak je to akýkoľvek iný blog, tak podľa mňa ideál je 1-2x týždenne (keď je autor známejší, zo začiatku samozrejme oveľa viac, aby sa rozbehol, rozpísal a našiel fanúšikov)
Niekto sa moze sanzit do blba a zahlcovat to tu kazdodenne troma hatlainami a nezaujme. Niekto pise skvelo a ak aj prispeje kazdy druhy den dvoma blogmi, je nam malo... Je to otazne. Ale ie kazdy ma na to cas.
@sarah_whiteflower súhlasím. Ak je bloger dobrý može písať aj 5 krát za deň a ľudia si ho radi prečítajú ak zlý, tak ho nebudu čítať nech píše malo alebo veľa. Zlá anketa podľa môjho názoru..
Inak tie fotky nemaš ešte ? =P až budeš mať tak mi daj vedieť
@sarah_whiteflower ja si dovolím nesúhlasiť. u mňa veľmi záleží aj od toho, ako často píše. sú blogeri, od ktorých by som si rada čítala všetko, ale jednoducho píšu podľa mňa príliš často (každý deň) a ja na to nie vždy mám čas/chuť/náladu a potom ho radšej prestanem sledovať, ako by som si to mala všetko dobiehať...
mňa najviac poteší text raz za týždeň, ktorý je dobrý a venujúci sa niečomu, poprípade sa na ňom zabavím a stotožním sa s ním, než texty o každom emočnom či zážitkovom prde autora.
okrem toho si myslím, že mnoho kvalitných blogerov nepíše každý deň, pretože si uvedomujú to, že nie sú bezodnými studnicami nápadov a mohli by sa opakovať.
Súhlasím s názorom, že by človek mal písať, keď cíti potrebu písať, keď cíti, že potrebuje svetu niečo povedať, zdôveriť sa. Tiež vždy, keď objaví myšlienku o ktorú by sa rád podelil.
Myslím, ale že tu máme viac typov blogerov. Tých, ktorí píšu pre seba a tých, čo píšu pre iných. Aj keď, každý by chcel aby práve ten jeho blog niekto čítal.
Preto si myslím, že ideálom je písať zo srdca a dôkladne. Na tom, ako často nezáleží.
@grietusha Zo svojho pohľadu máš úplne určite pravdu Ja som vravela, že to je môj osobný názor, lebo ja napr. fungujem tak, že blogy čítam nárazovo. Dlho nemám chuť si nič prečítať, ale je niekoľko bloggerov, ktorých sledujem a pri tých sa potom obujem do toho a doženiem úplne VŠETKO, čo predtým písali, proste tak, že si kliknem na ich webku a dočítam to. Potom odo mňa majú väčšinou aj záplavu komentárov, @nonormal by o tom mohol rozprávať
U mňa je to proste takto, preto vravím, že u kvalitných blogerov mi na tom príliš nezáleží. Ale istú váhu to určite vo všeobecnom merítku má. A tiež väčšina mojich naj naozaj nepíše každý deň - koniec koncov, ani ja nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak je to akýkoľvek iný blog, tak podľa mňa ideál je 1-2x týždenne (keď je autor známejší, zo začiatku samozrejme oveľa viac, aby sa rozbehol, rozpísal a našiel fanúšikov)
neznášam, keď je niekto schopný napísať 3 veci za pol dňa... to už je trochu choré.
Inak tie fotky nemaš ešte ? =P až budeš mať tak mi daj vedieť
mňa najviac poteší text raz za týždeň, ktorý je dobrý a venujúci sa niečomu, poprípade sa na ňom zabavím a stotožním sa s ním, než texty o každom emočnom či zážitkovom prde autora.
okrem toho si myslím, že mnoho kvalitných blogerov nepíše každý deň, pretože si uvedomujú to, že nie sú bezodnými studnicami nápadov a mohli by sa opakovať.
Myslím, ale že tu máme viac typov blogerov. Tých, ktorí píšu pre seba a tých, čo píšu pre iných. Aj keď, každý by chcel aby práve ten jeho blog niekto čítal.
Preto si myslím, že ideálom je písať zo srdca a dôkladne. Na tom, ako často nezáleží.
U mňa je to proste takto, preto vravím, že u kvalitných blogerov mi na tom príliš nezáleží. Ale istú váhu to určite vo všeobecnom merítku má. A tiež väčšina mojich naj naozaj nepíše každý deň - koniec koncov, ani ja nie.