Vyhasnutím Slnka - možno deprimujúce, ale najfascinujúcejšie. Nastal by koniec sveta tak, ako má nastať, koniec, ktorý bol Zemi predurčený už pri jej vzniku. A zaručilo by to, že jej určite ostanú ešte nejaké tie 4 miliardy rokov života.
kazdy kto ma zakladne znalosti astronomie, mu musi byt jasne ze Nibiru je totalna blbost, takze tak to rozhodne nebude....rotacia sa pravdepodobne nezastavi.... a tie ostatne su mozne...
Kedže som od detstva fanúšik zombie filmov, tak epidémia zombie vírusu
To by bol totálny chaos, zmobilizovala sa armáda a ľudí by naháňali ich krvilačný susedia, ja by som zmobilizoval partiu najbližších ľudí, vyrabovali by sme nejaký zbrojný sklad, zabaríkadovali by sme sa v hypermarkete a tam žili na konzervách pokiaľ by amíci nevynašli protilátku
@milos111 mna zjavne neodvratne poskodilo nechcenych nutenych nedobrovolnych 8 rokov na katolickej skole. okrem toho ta moznost je najposobivejsia a najvznesenejsia lepsie ako daky trapny asteroid co narobi akurat tak bordel
@kaylee ľudia neveria na zázraky, zjavenia už na nič radšej nechcu veriť, lebo sa ich boja, že je to tak, potom to tak vypáda v tomto svete. Cirkev prepada satanovi, ktorý ju začína ovládať a ľudia su dezorientovaní
@milos111 ved ja sa nehadam ale nejako ma to nezaujima. raz zomrieme vsetci tak ci tak a nechapem naco sa to tak riesi. zomrieme vsetci. kazdy jeden. tak naco sa vzrusovat ci vymrie cela civilizacia alebo len jedinec?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
To by bol totálny chaos, zmobilizovala sa armáda a ľudí by naháňali ich krvilačný susedia, ja by som zmobilizoval partiu najbližších ľudí, vyrabovali by sme nejaký zbrojný sklad, zabaríkadovali by sme sa v hypermarkete a tam žili na konzervách pokiaľ by amíci nevynašli protilátku
@tikalok v NASA o Nibiru veľmi dobre vedia, všetko taja, k.rvy vydrbané, tak ako aj mimozems, civilizácie a UFO
@kaylee neviem kde si to čítala ale presne toto je napísane v Biblii.
ten čas sa neodvratne blíži.