A neviem co si mam zbalit...akoze malo veci...ale aj vsetky potrebne...a mam sa zbalit do jednej tasky...este som nemala takyto problem...uau...vzdy som sa zbalila za 2 minuty a bol pokoj...lenze teraz ideme aj so skolou...a na tom dost zalezi...lebo idem
no ja som už nabalenie zvyknutá lebo sa často na preteky balím a tiež mám obmedzené množstvo miesta, a na jedenie si zober nejaké kurča, rezne, šaláty, ja si beriem na jedenie vždy taký cestovinový šalát čo sa neskazí a tak...
aale coby teraz tam neprsi..nicoho neboj bude tam pekne ale vezmi si veci aj take aj take a nie zasa zbytocne vela..bo to aj tak nikdy cvsetko envyuzijes
Tak ako keby si sla kdekolvek, z kazdeho nieco a jedlo to co mas rada a rychlo sa nekazi alebo jednoduchsie mas Peniaze a kupit si na co budes mat chut ked niekde zastavite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A na to jedenie urcite nieco, co sa ti nepokazi, ja si chcem hlavne sladkosti, lebo bez nich by som umrela
Mne osobne sa naposledy vyplatily take tie pevne zatvaracie plastove krabicky s kukuricovou ryzou
1.A na ako dlho ides?
to uz ideme napozajtraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :