zdravim. dnes som sa dozvedel ze na konci roka ma chce jeden chalan tiez 15 rocny zbit. len tak bez priciny....ja som vcelku slusny az na par poznamok lenze on ma stvorku zo spravania je to najvacsi vyvrhel akeho poznam a je mu vsetko jedno... co mam robi
zober si nejaku palicu a ked pôjde do tuhého tak to na neho vytiahni.......je vysoká šanca že sa posere a ak bude sekať velkého tak dostane cez piču a bude smutný....v žiadnom prípade, opakujem v žiadnom prípade nedaj najavo že sa bojíš - bude sa to stebou ťahať velmi dlho !!!
a nechod do toho že ideš dostať po hube ale že ty mu ideš dať na hubu a v najhoršom prípade sa doriadite obaja
heh sa mi to lahko hovorí ale ja taketo veci berem už ako další bežný den prvý krat je najhoršie potom si nato zvykneš, sa cez to prenesieš a bude steba bombardér
zober boxera a uprav mu chrup ked si takto bez príčiny dovoluje na teba bude si aj na niekoho kto toho tolko neznesie... chlapec evidentne potrebuje príučku
Ahoj, to, že má štvorku na vysvedčení z neho nerobí nejakého extra silného bitkára, sa ho tak moc neboj
Sa chceš nechať zbiť? No ok, rob ako myslíš, potom ťa môže ale biť častejšie, a to by sa ti asi nepáčilo. Myslím, že je určite lepšie, ak sa pokúsiš brániť, ako keby tam máš len stáť a schytávať rany...
Na tvojom mieste by som to skúsil najprv vykecať, a ak by som videl, že sa schyľuje k bitke, tak by som mu dal poriadne po hube prvý (väčšina "frajerov" sa potom zľakne a je po bitke). Zober si zo sebou radšej aj slzný sprej(stojí okolo 3 eur), a ak budeš cítiť potrebu, tak ho použi, neboj, nič sa mu nestane Nečakaj ale, že ho to zloží na zem, a je po bitke. Také účinky to až nemá
Snaž sa to najskôr ale nejako vykecať, a keď ťa pôjde udrieť, tak mu daj pred tým ranu ty...
ľahko sa mi to hovorí, ale skús mu povedať, že je deb*l a že sa s ním byť nechceš. Prepokladám, že ťa napadne, ale máš 30-kilovú výhodu, tak ho uzemni a snáď ho tá túžba po bitke prejde
ha, poznám jedného takého bitkára, čo so ebou všade pre istotu nosí takú velikú drevenú palicu a on tvrdí, že stolička je tiež fasa zbraň. len on je taký veľký, že svojich protivníkov len pohladká a oni padajú k zemi
žiadne tejkwondá ani box...kúp v army shope teleskopický obušok za 15 eur a len čo ho vytiahneš a začuje ten krásny kovový zvuk tak sa týpek posere...a keby nie tak mu zlom holeň, dve a vystaráno
preboha ake nazory no chlapci ste riadni drtiči tak sa teda pridam aj ja k tym boxerovym, kaserovym, obuškovym a neviem akym zbraniam..bejzbalkou nic nepokazis aj na mna ju vytahla jedna baba a myslela si ze vyzera hrozivo no dopadlo to tak ze dostala facku a bolo po hrozivosti.. ach jaj
@wardog prečo na basu? v prvom rade musel by byť veľmi hlúpy ten útočník aby šiel na týpka s teleskopom a keby aj hej, dáš si jednu streliť a potom mu prestrelíš nejakú kosť ty
@stodvacinkar a čo takto ulíženie na zdraví? ked ide na teba pestami a ty mu pukneš lebku teleskopom alebo polameš kosti tak zo sebaobranou na súde neuspeješ
@wardog veď mu nemusí rovno vymlátiť mozog z hlavy..ale myslím že máš point v tomto...no neva, ja to aj tak budem voziť v aute..občas lepšie riskovať súd ako vlastné zdravie
@degen ked máš 90kg tak mu jednu pacneš a bude pokoj si chlap ako hora tak sa s nim nejeb, pritrtkaj mu jednu pastou (taku silnejsiu ) a chlapcek pojde domov plakat. ziadny problem, mat tak tvoju vahu tak uz by teraz bol mrtvy
@degen dojde streli ti jednu strel ty jemu padne na zem a chod domov... koniec bitky a vybavene... utekat sa neoplati a uz nie pred mensimi a slabsimi... spominam na chalana co ma cez zimu v siestej triede chcel kopnut do nohy a tym ze bol lad padol na zem a rozbil si hlavu... vidim ze stebou a nim to skonci podobne.. staci mu facka aby sa ukludnil na cele leto podla mna a ked ma 4 zo spravania... asi leti zo skoly nie ? (1dobry,2napomienka,3podmienecne vylucenie,4vylucenie)
nj jeho uz dva krat vyhodili zo skoly. vdaka za povzbudzujuce komentare ja som aj par rokov dozadu posiloval a ked sa s kamosmi len tak bijeme tak hovoria zue moje rany to je jek kamion keby ta presiel lenze ja som skor nekonfliktny typ tak sa to budem skusat riesit inak ako bitkou....uz som rozmyslsl ze sa vytratim zo skoly lebo sak uz som deviatak tak sa s nim nestretnem uz asi nikdy....mne zasa rany moc nevadia...raz som sa pobil zo spoluziakom a ten ma furt mlatil do ruky a kebyze tam nemam fialovu ruku tak ani neviem ze som sa bil ja mam jak kozu zo zeleza
teleskop jedine ak ti neprepne, lebo inak bude s chalana iba kašička
boxer je haluška, tekuté obedy naučia človeka, že netreba skákať
a v tvojom prípade stačia 2-3 rany...a chalan už nebude tvrďák...poprípade pár zákerných úderov + kopačka do rebier a do západu slnka odkráčaš ako víťaz
@69 no je pravda ze sa vymykam z priemeru myslim ze z toho nic nebude....sice vcera na mna krical ze na konci roka uvidim ale dnes som ho stretol v bare s dvoma dalsimi chalanim ja som tam bol len s dvoma dievcatami takze ak chcel mohol si to tam vybavit ale on si ma ani nevsima.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
heh sa mi to lahko hovorí ale ja taketo veci berem už ako další bežný den prvý krat je najhoršie potom si nato zvykneš, sa cez to prenesieš a bude steba bombardér
so mnou sa nikto nechce bit
ty vole som tam prisiel ,sa tvarily jak najvacsi gangstry sveta , taky maly sprti
no ani som ich bit nechcel.chudence
Sa chceš nechať zbiť? No ok, rob ako myslíš, potom ťa môže ale biť častejšie, a to by sa ti asi nepáčilo. Myslím, že je určite lepšie, ak sa pokúsiš brániť, ako keby tam máš len stáť a schytávať rany...
Na tvojom mieste by som to skúsil najprv vykecať, a ak by som videl, že sa schyľuje k bitke, tak by som mu dal poriadne po hube prvý (väčšina "frajerov" sa potom zľakne a je po bitke). Zober si zo sebou radšej aj slzný sprej(stojí okolo 3 eur), a ak budeš cítiť potrebu, tak ho použi, neboj, nič sa mu nestane Nečakaj ale, že ho to zloží na zem, a je po bitke. Také účinky to až nemá
Snaž sa to najskôr ale nejako vykecať, a keď ťa pôjde udrieť, tak mu daj pred tým ranu ty...
Nejak bolo, nejak nude, hlavne nemaj stres nejde ťa predsa zabiť
/Uff, som sa nejako rozpísal
Ak sa veľmi bojíš, tak začni cvičiť tieto dni nejaké cviky na ruky...trochu ti to pomôže+tvoja váha=uzemnený oponent.
ak ťa napadne prvý, tak sa neváhaj biť, ty sa brániš a ak ho porazíš, tak máš od neho pokoj alebo mu znova dáš bitku.
jedine co je nahovno aby si zas niekoho nezavolal ked sa bude citit ze mu ublizili chudacikovi. takych trtov mam rad
si nekonfliktný, ale keď si začne, tak mu treba dať príučku a ber to tak, že pomôžeš jeho ďalším "obetiam".
teleskop jedine ak ti neprepne, lebo inak bude s chalana iba kašička
boxer je haluška, tekuté obedy naučia človeka, že netreba skákať
a v tvojom prípade stačia 2-3 rany...a chalan už nebude tvrďák...poprípade pár zákerných úderov + kopačka do rebier a do západu slnka odkráčaš ako víťaz