tak u nas sa to tiez tak robilo, ze kto bol pozvany, tak dal danemu cloveku darcek. a preco? neviem. ale mne osobne by bolo trapne, kebyze ma niekto pozve na stuzkovu, kde sa dosytosti nazeriem, zabavim a nedam mu ani len malinky darcek. ale mozno som uz stara a dnes sa to uz nerobi.
a ja som kupovala kamosovi striebornu retiazku na ruku.
@millieandrea ja som bola kamoške na stužkovej, nič som nejedla, nepila, a pritom oficiálne pozvaná... neviem... my také nerobíme, neviem ako na iných školách
zvykom to nie je, ale ak to tak citis, tak mu nieco kup .. ty vies co ma rad, moze to byt malickost . Mne moj pozvany partner kupil kvety a brala som to ako zdvorile, necakala som nic .. a moja mama zas spomina, ze dostala od otca knihu, retiazku a kyticu .. zalezi od vztahu, financnych moznosti, ale najma by to malo byt o tom, ze mu skratka nieco chces dat .. a nie, lebo by sa patrilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
toto mu stiahni ♥
@popolcek
tak u nas sa to tiez tak robilo, ze kto bol pozvany, tak dal danemu cloveku darcek. a preco? neviem. ale mne osobne by bolo trapne, kebyze ma niekto pozve na stuzkovu, kde sa dosytosti nazeriem, zabavim a nedam mu ani len malinky darcek. ale mozno som uz stara a dnes sa to uz nerobi.
a ja som kupovala kamosovi striebornu retiazku na ruku.