a čo by si spravila, ale keby sa to stalo, ja neviem, že by si išla pred tým na wc, no a autobus by bol v zápche, a pila by si vela vody a bolo by horko, napr?
Je tu ešte jeden takýto pánko, ktorému sa páčia pocikané ženy. Možno ste jedna a tá istá osoba
Ale ak ti to urobí radosť- v takýchto situáciach, myslím, keď sa mi chce neuveriteľne cikať, som dosť často, pretože mám decový mechúr, ale nasťastie som ešte nešla s takouto potrebou cez Kľak či kde si to napísal.
Keby sa mi to náhodou stalo, tak ho alebo prinútim zastaviť, alebo sa vycikám...niekde
Mne sa to stalo, ale to tam neboli dáke zákruty ale aj tak mi bolo blbé šoferovy hovoriť aby zastavil a to už som potrebovala cez 2,5h !!
Ja už som bola na pokraji svojich síl som si tam začala trhať vlasy zubami kks, už to nechcem zažiť vystúpila som z busu chytro zašla za roh a vycikala som sa. Joooj...Fakt už nikdy stačilo mi raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@admin preco tento chory verejne chorobu prezentujuci clovek nema este do pice ban?!
Ale ak ti to urobí radosť- v takýchto situáciach, myslím, keď sa mi chce neuveriteľne cikať, som dosť často, pretože mám decový mechúr, ale nasťastie som ešte nešla s takouto potrebou cez Kľak či kde si to napísal.
Keby sa mi to náhodou stalo, tak ho alebo prinútim zastaviť, alebo sa vycikám...niekde
myslim, ze michal uz je v celkom solidnom rauši po takomto vyhlaseni (blee) (ten smajl k jeho rausu, nie k tvojmu vyhlaseniu)
Ja už som bola na pokraji svojich síl som si tam začala trhať vlasy zubami kks, už to nechcem zažiť vystúpila som z busu chytro zašla za roh a vycikala som sa. Joooj...Fakt už nikdy stačilo mi raz