@bibla Hej, hej, myslim, ze to je taka akcia poriadana skolou, kde sa zadarmo ucia zaklady spolocenskeho tanca, asi kvoli nejakej rozluckovej party, ked sa deviataci lucia so skolou, tak aby si tam iba nesedela ako pako, co nevie ani krok. (my, kedze sme nic take nemali, sme sedeli ako idioti skoro vsetci
@flussica Nebýva to poriadané školou a nebýva to ani zadarmo.
My sme to mali v kvinte (prvý ročník SŠ), na tie hodiny tanečnej som poctivo chodila, okrem valčíka si z nich nič nepamätám, ale už potom na samotnom venčeku (akási záverečná "slávnosť" kde sme mali ukázať čo sme sa naučili) som nebola.
my máme tanečnú teraz, v druháku na SŠ... nie je povinná, nie je poriadaná školou, nie je zadarmo chodím tam, ale o tom, či pôjdem na venček, budem ešte premýšľať...
No jasné, že som bola na Venčeku. Naučila som sa tancovať, zabavili sme sa, (nielen ja, ale moji rodičia ako jediní rodičia predvádzali tanečné kreácie na diskotéke spoločne so spolužiakmi), podaktorí odstránili svoje neslušné správanie na hodinách stolovania a koniec koncov: tí, ktorí najmenej chceli ísť a nakoniec predsa išli vraveli, že by ľutovali, keby sa toho nezúčastnili
Som v devine...Nemám potuchy čo je venček,ako som čítala že lúčenie zo školou či čo,my máme pravú krásnu rozlúčkovú Vypadneme na chatu,najebeme sa jak psy a pápá
my sme mali akurat v utorok 2 skusku...a je to haluz..preto som zalozila tuto anketu....a so spoluziackou sme spravilipar fakt velkych trapasom...jak som ja napr. vykrikla na celu chodu ze NIEEEE ked ma prisiel spoluziak poziadato tanec... sak sranda musi byt nee????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale keby sme mali, neviem, ci by som isla.. Ale asi ano.
my sme mali venček minulý rok ( v druhom ročníku) ale ja som nešiel. ja na také nejsom (blee)
My sme to mali v kvinte (prvý ročník SŠ), na tie hodiny tanečnej som poctivo chodila, okrem valčíka si z nich nič nepamätám, ale už potom na samotnom venčeku (akási záverečná "slávnosť" kde sme mali ukázať čo sme sa naučili) som nebola.
odporúčam ísť na to