mohla som ísť.. ale nejde sa.. lebo sa aj tak nenazbieral autobus.. a nwm.. pred pár dňami sme dali dosť peňazí na branné.. takže tento rok by som aj tak asi nešla kvôli peniazom.. ale na bud. rok chcem ísť..
idem, idem, prikmotríme sa k tretiakom. a áno, je to síce ´nehanebné´ ale v podstate sa idem iba ´uliať´ keďže školy, o kt. mám záujem ja tam aj tak nebudú.
@transplantovana lenze za vasich cias nehukala na teba Krcova lebo si jej neodovzdala papirek s maturitnymi predmetmi skrz Euroweeku a tvojej choroby sposobenej Euroweekom
Neviem ja im hovorim ze sak pomeee ale tazko tazko...
@jemino nie nie su tam všetky školy na slovensku takže vela ludí tam nič nenajde, taku filozofickú UK by si hladal marne a vlastne z uk tam bola jedine farmacia
ja som bola minuly rok..a neodporucam tam ist....prevazne tam boli prezentovane skoly zo zahranicia a zo slovenska tam viacere skoly chybali...nedozvedela som sa tam o nic viac ako z informacii na nete...
Bol som, dozvedel som sa toľko informácií, až mi hlava skoro praskla . Letákov mám plnú igelitku. Ale v podstate tam aj tak len "kŕmili tým, čím sme chceli, aby nás kŕmili". Strata času to nie je, ale všetko je aj na nete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
p.s. čo by ste poradili spýtať sa? Nech ich trošku potrápim
inak idú v stredu 7. októbra
Neviem ja im hovorim ze sak pomeee ale tazko tazko...
nedozviete sa nič viac ako to, čo je na nete
škoda času