to akoze acka timy? sa mi nechce verit...mna to tu akosi obislo...ale sak nech si united zatrenuje disappointed:nic prosti presovu ale podla mna len blokuje trencin)
@belzeboss pokial viem tak mfk kosice je pred bankrotom a dlhuju vyse miliona eur.ked v roku 2005 klub vznikol tak uz vtedy to bolo jasne ,ze to bude tunel .Kosice asi nemaju sancu na zachranu lebo zadarmo nebude hrat nikto.Tatran ma peniaze aj ked sa tratia kde sa len da a urcite nevypadne plus ma lepsi kader ako Kosice ,ktory len este stale doplaca na pivarnika. podla mna Kosice vypadnu a klub po vypadnuti zanikne a ostane uz len lokomotiva ktora hra 3.ligu.
urcite by som bol radsej ak by vypadol ten debilny dac alebo nezaujimava Dubnica ale s Kosicami je to zle.Derby musi byt snad sa to nejako vyriesi.
Tatran hral v prvom polcase lepsie vyhravali sme 2:0 no potom uz nasi nevladali , navsteva bola odhadujem okolo 3500 divakov no oficialne priznali 2200 aj ked to je nerealne kedze stadion bol na 80% zaplneny a len miest na sedenie je 5400.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
urcite by som bol radsej ak by vypadol ten debilny dac alebo nezaujimava Dubnica ale s Kosicami je to zle.Derby musi byt snad sa to nejako vyriesi.
Tatran hral v prvom polcase lepsie vyhravali sme 2:0 no potom uz nasi nevladali , navsteva bola odhadujem okolo 3500 divakov no oficialne priznali 2200 aj ked to je nerealne kedze stadion bol na 80% zaplneny a len miest na sedenie je 5400.
ďakujem chlapcom za reprezentaciu.