idem s frajerom a hrozne sa tešíme teším sa na mellow mood, delika, medial banana, israel vibration a som zvedavá na marleyho, no zrovna všetkých tých interpretov napočúvaných nemám takže sa neviem nejak viac vyjadriť, ale tak som rada že ich spoznám a bude to niečo nové no..
Ja sa tiež brutus teším hlavne na všetých jamajčanov Protoje Kymani KababaPyramid BusySignal ale aj slovakov Gleb Ridaradar JrSmile Delik to bude mocne MedialBanana PSH no proste všetko Benny Page.
Už sa mrte teším ale neviem jak to všetko tiež postíham
jasneeee,idem kvili tomu vtedy na sr a nejdem kvoli tomu na dovolenk do bulharska a maminka mi kupila listok. vzdy som chcela isť,ale kazdy rok sa nieco stalo! jeden rok mi ukradli lstok,dalsi som vtedy nebola doma! ale tento rok idem sj keby čo a uplne sa tesim! tesim sa na busy signal,randyho,ky maniho a na to ze idem po 4 rokoch na normalny festival a budem v stane a tak!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ČO TI JEBEEEEEEEEEEE nech je to už tu
!!!!!!
milujem ich :3
Už sa mrte teším ale neviem jak to všetko tiež postíham
BLESS
a Rockyho Leona by som si určite pozrela