blbý enter , toš poprosíma dmina aby pridal možnost nie a ak nepridá tak sa vyjadrite v komentároch
Za pochopenie dakujem
Organizátorom Autosalónu Nitra je Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra, štátny podnik, spoluorganizátor Združenie automobilového priemyslu SR.
Na Autosalóne Nitra sa môžete tešiť na výstavu osobných, úžitkových, nákladných vozidiel, autopríslušenstva, garážovej techniky a služieb v oblasti motorizmu.
1. október 2009 bude venovaný novinárom a odborníkom.
Chodím každoročne ,, aj keď minulý rok to bolo o ničom ,, mercedesy, a ešte nejaké auta odmietli účasť , dúfam že tento rok , tam už budu všetky diabli, a znova si sadnem do rýchleho auta a povozím sa , ak tam bude
@pentik chodím každoročne ale najslabší bol minulého roku , tak hádam to bude len a len lepšie , len moje značky musia prísť, pamätám si, aj ma fotky ešte keď som bol malý tuším že som mal 14 ,, oco ešte mal ten obyčajný foťak, tak jedine preskenovať ale na to som lenivý ...
No tak v tedy tam boli všetky značky, americké auta tá sila motora ešte bola aj predvádzaná, najdrahšie kusí.
A ešte čo si pamätám tak v sekcií, bolo nejaké žlté auto, značku neviem, toľko ľudí tam bolo že som akurát zdvihol ruku a odfotil to, ale ta fotka stala za hovno ,, ale bolo krásne, žlty cabriolet asi mercedes keď sa to nachadzalo v tej budove, malo to 3 spätne zrkadla také okrúhle a do špica, no prosto skvost ťažko to opisať ,,
Ja tam na 90% idem s chalanmi z MT na aute Inač keby sme sa dohodli an určitom termine tak by sme mohli dať menšie stretko ? a ak tma pojde aj @Tomas tak by sa fotilo klebetilo A mohol by byť stoho pekný článok do toho časopisu Maslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Za pochopenie dakujem
Organizátorom Autosalónu Nitra je Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra, štátny podnik, spoluorganizátor Združenie automobilového priemyslu SR.
Na Autosalóne Nitra sa môžete tešiť na výstavu osobných, úžitkových, nákladných vozidiel, autopríslušenstva, garážovej techniky a služieb v oblasti motorizmu.
1. október 2009 bude venovaný novinárom a odborníkom.
No tak v tedy tam boli všetky značky, americké auta tá sila motora ešte bola aj predvádzaná, najdrahšie kusí.
A ešte čo si pamätám tak v sekcií, bolo nejaké žlté auto, značku neviem, toľko ľudí tam bolo že som akurát zdvihol ruku a odfotil to, ale ta fotka stala za hovno ,, ale bolo krásne, žlty cabriolet asi mercedes keď sa to nachadzalo v tej budove, malo to 3 spätne zrkadla také okrúhle a do špica, no prosto skvost ťažko to opisať ,,
Ja len dúfam že máš pravdu
a toho 6steho je psoledný den toje tusim do 14 00 alebo 16 00 neviem presne