ano , kona sa to pri budapesti...je to najvacsi festival v strednej europe - okolo 500 000 ludi tam chodi...su tam zastupene vsetky zanre...mna hrozne stve , ze vsetci chodia len na take trapne male slovenske festivaly ( okrem pohody a hodokvasu) , nik nejde na nieco velke...ja tam hrozne chcem ist a nemam s kym, tak som z toho znicena...
@2 trapne slovenske festivaly? Toto ma vcelku nastvalo, nie radcej budem chodit ku `uzasnym madarom`!!! Takto spolu daleko nezajdeme ludia, ked budeme na seba len nadavat a nic pre zlepsenie nerobit!!!
zas sa zacnite hadat ludia!ona to myslela asi tak,ze na slovenskych festivaloch ZVACSA nebyvaju skupiny zo sveta..najviac len slovenske alebo sa mylim?
co ja viem, dajak ma proste ten festival nelaka...mozno ked by sa dalo na jeden den kuknut daku oblubenu kapelu alebo tak ale je to strasne velke a drahe a tento rok uz ani cas nemam
ako chces , ja som zo zapadneho slovenska a nemam nic spolocne s madarmi , len my slovaci ich hned urazame a ty si trapny , ked napises babe , ze je chudera za to , ze ma pravdu...ok , ved ja sa na tebe aj tak len smejem, nech si kdokolvek alebo skor cokolvek...vsetci normalny napisu nazor , len ty hned nadavky...no comment , uz sa k tebe nebudem vyjadrovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
K*rva, sme mladi ludia, staci mat dobry napad!